28 hetes, fejvégű fekvésben lévő babának baj, hogy a lábait egyáltalán nem érzem mozogni?
Hetek óta fejfekvésben van már, éreztem is amikor befordult. Nagyon jól mozog, rengeteget érzem, de csak lent egészen a méhszájnál, gondolom a kis kezeivel ahogy kalimpál. Ennél följebb, tehát ahol a lábainak kellene nagyjából lennie szinte egyáltalán nem érzek mozgást napok óta. 2 hét múlva megyünk a 30 hetes ultrahangra, de addig felhívjam a dokit, aggódom kellene? Elméletileg velem és a picivel is minden oké, nem nyílt a méhszáj, teljesen komplikációmentes volt eddig a terhességem.
Köszönöm a válaszokat!
Új paramami született.
Amúgy ha a gyereknek nem mozog valóban a lába, akkor szerinted mit fognak tenni, amíg odabent van? Vagy szeretnéd inkabb 30 hetesen kint tudni, hogy lássák a lábát?
Kb fogalmad sem lehet róla mit érzel mozogni, csak tippelhetsz maximum.
Én sem éreztem soha a lábát, csak a kezeit, meg a fenekét tolta ki mindig.
Emiatt ne aggódj!
Siman lehet, hogy a labat erzed ott oent es nem a kezeit.
A legjisebb gyerekem pl 30
Hetes uh-n is ugy fekudt, hogy az arca elott volt a mindket labfeje.
En is sokaig lent ereztem leginkabb, kesobb pedig inkabb az oldalamon, akart kimaszni, de kiderult, hogy harantba fordult.
De az utolso hetekben mar mindenhol ereztem.
Nagyon sokáig én is csak lent éreztem "kaparászni".Aztán ahogy telt az idő és nőtt a méhem egyre intenzívebb lett a mozgás mindenhol.
Már egy ideje fejvégű a kislányom,és érzem mikor a lábával rúg a bordámhoz,vagy mikor az oldalamnál kinyomja a popsiját.
Később te is fogod érezni🙂
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!