Akik gyászidőszakot éltek meg, depressziót a terhességük alatt, lett bármi baj a babával, amit a negatív érzelmeiteknek tudtok be?
Elhagyott a párom. Napi szinten sírok, rossz a kedvem, meghalnék legszívesebben.
Tudom hogy a babának ezekkel ártok, össze kellene szednem magam, de ennek ellenére nem tudom magamban elfojtani a bánatom.
Én a terhességem alatt 3 hozzám közel álló rokonról tudtam meg, hogy rákos betegek. Borzalmas volt.. A kislányunk egészséges, értelmes 2 és fél éves. Sajnos a szeretteink (az említett 3 és még plusz 1...) már mind elmentek.
Nagyon sajnálom, hogy egyedül maradtál. Sok kitartást kívánok! Hidd el, a kicsivel minden rendben lesz!!
Eleinte bármi sokk ért, tudatosan mondtam hohmgy semmi baj minden rendben lesz. Ezt ugy mantráztam es tudatosan terelgettem a kedélyállapotomat. A babát is bíztatva meg ilyesmik.
Az utolsó honapokban adtam fel, teljesen szétcsúsztam ezért akkor meg a születésre készítettem inkább fel lelkiekben a babát.
Amikor megszületett és sírt. Akkor ianmondtam neki semmi baj minden rendben van.
És azonnal elhallgatott és rámnézett(a hangom irányába még csukott szemmel) csodálkozo felhuzott szemöldökkel és nem sírt már.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!