Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Negatív teszt ellenére terhesség?

Negatív teszt ellenére terhesség?

Figyelt kérdés
Jún. 22én volt az utolsó aktus, 23-ától menstruáltam, az első nap erős volt, de a többi gyengébb, mint szokott. Aztán ismét “menstruáltam” július 21-től, de nagyon gyenge vérzés volt, inkább csak barna pecsételés, és 3-4 napig tartott, ez eléggé megijesztett. Augusztus 7én csináltam egy clearblue digitális tesztet ami negatív lett. Most viszont brutális hányingerem van és a melleim is érzékenyek…
2022. aug. 22. 22:08
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Plusz mintha a hasam is keményebb lenne és nőtt volna. Menni fogok orvoshoz de előtte kíváncsi vagyok az itteni véleményekre is
2022. aug. 22. 22:13
 2/17 anonim válasza:
100%
Ha megjött nem igazán vagy terhes.
2022. aug. 22. 22:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Amiatt aggódok mert nagyon gyenge volt a vérzés, eddig ilyen sosem fordult elő.
2022. aug. 22. 22:16
 4/17 anonim válasza:
56%

"

Vérzés a terhesség alatt

A vérzés a várandósság alatt csak ritkán élénkpiros, és nem igazán nagy mennyiségű. Abban az esetben, ha élénk színű vérzésről van szó, akkor azzal a jelenséggel állhatunk szemben, amit kezdődő menstruációnak neveznek.

Ilyenkor a petesejt megtermékenyülése a ciklus végén történik, így a szervezet elkezdni a menzesz folyamatát, de mivel megvan a beágyazódás, így a méhfalnak csak egy kis része válik le, vagyis a vérzés sem nagy.

Igen ritka esetben elképzelhető a terhesség alatt is peteérés, de ennek esélye elhanyagolható. Itt azonban nagyon erősen ki kell emelni: minden olyan esetben, ha élénkpiros vérzést tapasztal a kismama, azonnal orvoshoz kell fordulni. Ez ugyanis sajnos jellemzően a kezdődő vetélés egyik jele, amit, ha időben sikerül elkapni, és a körülmények is jók, akkor meg lehet állítani! Ugyanakkor a vérzés méhen kívüli terhességre is utalhat, ami életveszélyes lehet, ha nem kezelik időben."

2022. aug. 22. 22:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy ez terhesség.
2022. aug. 22. 22:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy terhes, de ha kétségeid vannak menj orvoshoz.

Hányingered bármitől lehet, a mell érzékenység meg attól, hogy meg fog jönni.

2022. aug. 22. 22:52
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Csinálj azért még egy tesztet.
2022. aug. 22. 22:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
PCOS / IR? Menstruációs panaszok, puffadás, a prolaktin eltérés okozhat mellfájdalmakat, stb. Előbb gondolnék betegségre, mint terhességre, negatív tesztek és valamennyi vérzés mellett.
2022. aug. 23. 00:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hányingered van mert meg fog jönni. Nekem is szokott lenni aznap.
2022. aug. 23. 00:46
 10/17 anonim ***** válasza:
Ezek a tünetek nem csak terhességre utalhatnak. Csak a teszt és a doki tudja komfirmálni a tényleges terhességet.
2022. aug. 23. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!