Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Negatív teszt ellenére terhesség?

Negatív teszt ellenére terhesség?

Figyelt kérdés
Jún. 22én volt az utolsó aktus, 23-ától menstruáltam, az első nap erős volt, de a többi gyengébb, mint szokott. Aztán ismét “menstruáltam” július 21-től, de nagyon gyenge vérzés volt, inkább csak barna pecsételés, és 3-4 napig tartott, ez eléggé megijesztett. Augusztus 7én csináltam egy clearblue digitális tesztet ami negatív lett. Most viszont brutális hányingerem van és a melleim is érzékenyek…
2022. aug. 22. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
2x menstruált és azthiszi terhes 🤧🤧🤧
2022. aug. 23. 04:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Június 22.-én volt az utolsó aktus? Nincs olyan elb.szott terhességi teszt, ami ne mutatná ki, ha terhes vagy. Szóval valószínűleg nem vagy.
2022. aug. 23. 06:43
 13/17 anonim válasza:
83%
Én kettő tesztet vettem és minda kettő pozitívat mutatott .Nem jött meg már mikor csinaltam a tesztet akkor jó pár napja késett a menzim.Igaz nekem fájt a derekam leakart szakadni a mèhembe nyilalt de ennyi .Sztem pecsètelős vérzés szokott lenni terhesség alatt ugy tudom de mondjuk nekem az sem volt .A mell érzékenység a menzi előtt kb 2héttel előtte is lehet nekem sokszor ugy volt .Volt olyan ismerősöm aki hányt is .De ha nem vagy benne biztos menj nőgyógyászhoz ő biztos tud segiteni.
2022. aug. 23. 11:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Voltam ma nőgyógyásznál, hüvelyi ultrahangot csinált, ill. tapintásos vizsgálatot. Látott egy pici cisztát, azt mondta valószínűleg nem repedt meg a tüsző és emiatt nem volt meg rendesen. Vastag volt a méhnyálkahártya, szóval szerinte hamarosan meg fog jönni. Gondolom ha terhes lennék azt már így is látnia kellett volna, de ahogy mondta nem lát erre utaló jelet.
2022. aug. 23. 11:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Szóval remélem így már megnyugodhatok.
2022. aug. 23. 11:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Köszi az infót
2022. aug. 24. 21:18
 17/17 NTBS ***** válasza:
78%
Nem vagy terhes.
2022. aug. 25. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!