Akik gyászidőszakot éltek meg, depressziót a terhességük alatt, lett bármi baj a babával, amit a negatív érzelmeiteknek tudtok be?
Elhagyott a párom. Napi szinten sírok, rossz a kedvem, meghalnék legszívesebben.
Tudom hogy a babának ezekkel ártok, össze kellene szednem magam, de ennek ellenére nem tudom magamban elfojtani a bánatom.
Őszintén sajnálom a helyzetedet! :(
Ha van jól fizető munkád - esetleg a szüleid támogatására is számíthatsz emellett - akkor nincs miért aggódnod.
A napokban próbáltam együttérzésemet kifejezni több nehézségen átment hölgytársamnak, de mire cselekedtem volna, valahogy nem találtam meg újra a kiírt kérdéseket...
Egy esetben a válaszoló írta ki, hogy az 1980-as években - 15 éves korában elszenvedett nemi erőszakból fogant a gyermeke, és alig tudta megcsináltatni az abortuszt.
Együttérző rendőrnő segített ebben a helyzetben, akivel a mai napig tartja a kapcsolatot (azóta már nyugállományú rendőrnő.)
Volt egy - talán kérdés lehetett - hogy 13 hetes terhes kismama, munka nélkül és megbízható párkapcsolat nélkül kétségbeesetten keresi a megoldást, a kiutat. Reménytelennek lát mindent.
Szóval mire sikerült volna bármit lépnem, az olvasott történeteknek nyoma veszett - mindörökre?
Próbálj egy kicsit megvigasztalódni. Hátha lesz jobb/derűsebb időszakod is az életedben! Huszonéves vagy? Harmincas? :)
A napokban próbáltam együttérzésemet kifejezni több nehézségen átment hölgytársamnak, de mire cselekedtem volna, valahogy nem találtam meg újra a kiírt kérdéseket...
Mondjuk mert mind kamu volt és törölték.
Apu akkor halt meg, amikor a lányommal voltam terhes. Amikor a fiammal voltam terhes, anyósom haldoklott, én ápoltam, nálunk halt meg a kisszobában. Mellette riogattak, hogy a fiam Down-kóros lesz, az abortuszt fontolgattuk, bár már kicsúsztunk az időből, csak koraszülést lehetett volna előidézni, a dokim meg azt mondta ő azt nem vállalja, keressek más orvost.
Főleg a második terhességemet végigbőgtem.
Mindkét gyerekem adhd-s. Persze azt mondják ez öröklött, hát nem tudom.
Érdekes dolog ez a pontozás... sosem figyeltem meg igazán a 13 év alatt, amióta használom ezt az oldalt.
Kialakult egy eszmerendszer, egy "ideál" kép, hogy melyik kérdésre mit "kell" írni válaszként.
Nyilván PRIVÁT-ban, ha írok a Kérdezőnek, jóval nagyobb sikert érek el. (Mármint a Kérdező esetében értve.)
Tehát ki mit ért GYÁSZ időszak alatt? Eltérően vélekedünk egyes fogalmakról nagyon sokan.
Gyász fogalma: nemcsak elhunyt hozzátartozókat értünk már alatta, hanem párkapcsolati válságokat/veszteségeket is.
Kedves Kérdező! Ha gondolod, akár családsegítő szolgálatot is igénybe vehetsz a hétköznapokban. Szívemből kívánom, hogy valamilyen boldogulásodat segítő végeredményre juss mihamarabb!
Őszintén sajnálom!:(
Mi a fèrjem apukáját temettük el, amikor 30 hetes voltam. Nagyon nehéz volt, hogy szerettem az apósomat és még emellett a férjemet is kellett támogatnom. Lelkileg megviselt minket, mindenkit, de egészséges gyerekünk született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!