18hetes uhn ha lanyt mondtak,akkor nem lehet fiu?

Hát ott azért már egy jó szonográfus meg tudja mondani hogy fiú-e vagy lány, de azt nem tudhatjuk, hogy te jónál voltál-e.
Amúgy én is félve kezdtem el venni a rózsaszín cuccokat akkor is amikor azt mondták 100%, csak a 4d-s uh-n nyugodtam meg teljesen mikor saját szememmel láthattam mi is van ott.

Egy barátnőmnek végig lànyit mondtak.
Genetikain is voltak magánban ( nem Prena)
Aztán gratuláltak szüléskor, hogy kisfia van.
Ez 1 éve történt..

Akkor mondják hogy lány, ha nem látnak fiú tartozékokat a gyereken. Ez lehet akkor is, ha takarásban van a tartozék.
Szokták mondani a lábtartást is (a fiúk nem zárják össze a lábukat, mert útban van a tartozék), de ez is csak általában van így, ráadásul a lányok is tarthatják szét a térdüket (pl. köldökzsinór miatt).

Nekem méf a 32.hetin is valószínű fiút mondanak. Szégyenlős ,takargatja magát.d
De múltkor a boltban egy idős néni azt mondta ,hogy nagyon vigyázzak a kislányomra. Mondom neki kisfiú, az uh szerint. Ja az hazudik kislány lesz higyjem el.:) Na majd születésekor kiderül. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!