Elmondjam/bevállaljam így a babát?

Elmondod és eldöntitek együtt hogy mi legyen.Ha látod rajta hogy nem akarja akkor te döntöd el egyedül hogy mi legyen.Írtad nem tudod mit akarsz de akkor mégis mi fitty fenéért nem védekeztek?Vagy védekeztetek?
Ha igen akkor nem túl jól de ez már mindegy igazából.

Elmondod a párodnak hisz úgy sem tudod titkolni sokáig plusz joga van tudni.
Lehet örülne is neki nem tudhatod.

Szerintem mindenképpen mondd el, az ő gyereke is. A másik, hogy a reakciójából sok mindent megtudhatsz róla is.
Baba "bevállalása": Nincs jogom megmondani, hogy dönts. Még úgy sincs, hogy elég határozott véleményem van a témáról (ellenzem). Bárhogy is döntesz, kemény lesz és egy életre szól! Csak másként. Szerintem nagyon sok múlik azon, mennyire támogató a barátod, vagy ha ő kibújna a felelősség alól, akkor a szüleid, testvéreid. Az örökbeadás is egy lehetőség (kicsi babára több éves várólista van), de ezt is * kemény lehet feldolgozni.
Az egyik barátnőmnek külföldön, egyetem alatt, friss kapcsolatból sikerült teherbe esnie, de megoldották. A kislány most már nem is annyira kicsi, a barátnőm 2 év csúszással lediplomázott, dolgozik. Nem kérdeztem, ma másként csinálná-e (felmerült, hogy nem tartják meg a babát).
OFF: Mennyit változott a világ, hogy most azt mondjuk egy 22 évesre, hogy fiatal a gyerekvállaláshoz, az édesanyámat 28 évesen (3. terhesség) annak idején már osztották, hogy miért ilyen öregen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!