Ketto pfizert kaptam, másodikat július közepén. De már a csapból is az folyik hogy a terhes nőket is oltani kell..
védőnő és a házi orvos azt mondta nem szükséges a harmadik, nogyogyaszhoz 20.-án megyek, nala rá fogok kérdezni mit javasol. 15 hetes vagyok. Aki ennyi idős, vagy több illetve kevesebb ti hogy álltok ehhez? Beadatjátok a 3.at? Kicsit tartok tole, őszinte leszek én nem akarom mert rettentő rosszul voltam mindkét oltás után és napokig lázas. Ferjem mindenképp beadajta a 3.at.
Terhesen kaptam az első kettőt. Szeptember végén szültem, november elején már mentem is a harmadikra.
Ha most lennék terhes és a nőgyógyászom kategorikusan elzárkózna az oltástól ( nem azért mert antivaxer, hanem tudományosan alátámasztja) akkor kihagynám. Más esetben mindenképp kérném.
2021. dec. 11. 23:37
2/20 anonim válasza:
Én beadattam. Varni akartam meg vele, de igy jott ki. Az elso ket oltas utan en ugyan olyan rosszul nem ereztem magam, csak lazas voltam 1 napig, de en eleve a lázat nem viselem rosszul, meg fejfajas. A vallam fajt borzasztoan az első utan. A harmadikat most kaptam meg egyebkent nemrég es fu, mindenkitol azt hallottam,hogy a harmadik utan nem volt tunete stb. ne izguljak. Na hat en tudtam mondjuk, hogy az elso kettő utan is akkor most is belázasodok. Hat igy is lett, de nem ez volt a problema, karom sem fajt nagyon. A fejembe rohadtul nyilallt a fajdalom es 2 napig nem aludtam annyira rossz volt a közérzetem. En ilyet meg nem ereztem, nem fajt igazabol fizikailag semmim, de nagyon nem voltam jól, mar sírtam a kenyelmetlenseg miatt. En sem adatnam be igy utolag belegondolva, de legalabb tul vagyok rajta. Szerintem várj vele.
2021. dec. 12. 01:22
3/20 anonim válasza:
Reg túl vagyok a harmadikon.
2021. dec. 12. 01:25
4/20 anonim válasza:
Ismerősök többsége és én is már túl vagyunk rajta. Köztük két várandós eü dolgozó. Egyiknek sincs két feje még, de meglátjuk mit hoz a jövő. Még lehet!
2021. dec. 12. 04:03
5/20 anonim válasza:
18 hetes terhesen adattam be a harmadikat. Áprilisban kaptam a másodikat, a dokim javasolta a harmadik oltást.
Két sputnik "megviselt", hőemelkedés, hidegrázás.
Most modernat kértem, a karom fájt tőle csak, illetve másnap volt egy kis mindjárt beteg leszek érzés.
2021. dec. 12. 05:43
6/20 anonim válasza:
Szerintem, ha még ennyi lenne vissza a szülésig beadatnám, mar 2-őt kaptam a terhesség elején és kb félidőben.
De már csak napok múlva szülni fogok, így szoptatási időben szeretném a harmadikat, hogy védve legyen a babám is.
2021. dec. 12. 06:04
7/20 anonim válasza:
Én is 18 hetesen kaptam meg a harmadik Pfizert. A karom fájt utána és álmos voltam egy napig. Én már nagyon korán kaptam az első kettőt, még januárban, így javasolta a nőgyógyász is, hogy adassam be. Nem bántam meg, legalább a baba is védve lesz.
2021. dec. 12. 06:17
8/20 anonim válasza:
3 napja kaptam a harmadikat, 21 hetesen. Kicsit fájt a karom, fejem, és eléggé leutott 1-2 órára de ennyi volt. 3 pfizer.
2021. dec. 12. 08:58
9/20 anonim válasza:
Én 9 hetes vagyok most, a doki még most nem ajánlotta nekem, 18.hét után ajánlott beadni, de azt mondta a 2 oltással is nyugodt lehetek, a 3.al még nincs annyi infójuk várandósokkal kapcsolatban. Úgyhogy még én is agyalok rajta, hogy kell-e vagy nem :/
2021. dec. 12. 09:50
10/20 anonim válasza:
Attól függ mikor kaptad a masodikat... Én májusban és mostanra szinte 0 lett az ellenanyagom, nezettem vérből. Szóval én siettem beadatni a harmadikat de valóban 9 hetesen nem, azt hiszem 15 hét felett adják
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!