Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gyakori ha 28 évesen...

Mennyire gyakori ha 28 évesen még nincs gyerekem?

Figyelt kérdés
Egy friss kapcsolatban élek, amibe még nem vállalnám be. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy szalad velem az idő és sosem lesz gyerekem. Januárban már 29 leszek.
2022. szept. 15. 12:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok túl sokáig várni, de két hónapja ismerjük egymást és most költöztünk össze. De asszem megtaláltam az igazit. Amúgy én sem direkt halasztottam, húztam, hanem nem találtam olyan embert, akivel el tudtam volna képzelni a családalapítást.
2022. szept. 15. 14:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Kortól függetlenül, húzzatok még le pár évet együtt, mielőtt jönne a baba. 2 hónap után - a rózsaszín ködben - mindenki azt hiszi, hogy megtalálta az igazit.
2022. szept. 15. 15:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Pontosan így voltam én is. 27 voltam mikor megismerkedtem a férjemmel. Féltem én is, hogy kifutok az időből, mert én is éreztem, hogy ő lesz az igazi, de azért mégsem vállal be az ember egy pár hónapos kapcsolatba egy gyereket. Legalább is én így voltam vele.

Idő közben sajnos kiderült, hogy van nőgyógyászati problémám ami igen csak gátolhatja a teherbeesést 2szer műtöttek is, így úgy döntöttünk, hogy nem várunk tovább nehogy az legyen a vége, hogy nem lehet közös babánk. Igaz lombikkal de júniusban megszületett a kislányunk, most vagyok 32 éves, jövő hónapba leszek 33.

Szerintem ülj le vele és beszéljetek a gyerek témáról. Mi is már a kapcsolat elején beszéltünk róla, hogy ki mit szeretne. Eredetileg kicsit későbbre terveztük volna a babát, de az eü. probléma ezt felül írta, de egyáltalán nem bánjuk, hogy így alakult.

2022. szept. 15. 16:02
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
29 évesen szültem, a baráti körömben nekem született elsőként gyerekem (hasonló korosztály vagyunk). A kórházban a többi kismama is általában idősebb volt, mikor szülni voltam. Én azt mondanám 28 évesen manapság nem vagy elkésve.
2022. szept. 15. 21:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Kb ugyanaz volt velem is mint az előttem hozzászólóval. 2 éve, 27 évesen szültem, egy csaj volt a szuleszeten fiatalabb nálam, amúgy mindenki 35+, de néhányan inkább 40+…

Az barátnőim közül 1nek született eddig babaja, még a tartós kapcsolat is ritka, nem hogy a gyerek… nem vagy elkesve szerintem, még azért jó pár hónap ismerkedés elkelne, egy baba nagy “vallalkozas” főleg ilyen friss kapcsolatba.

2022. szept. 16. 21:59
 16/18 anonim ***** válasza:
25 évesen szültem az első kisbabám(26 évesen fogom a másodikat) és amikor bent voltam mindenki 30+ volt.Szóval egyáltalán nem késő szerintem akkor szülni. :) Nem vagy elkésve, sok barátnőm van aki jóval 30 fölött szült. Sőt van egy barátnőm 41 éves és ő sajnos sok probléma és lombik után most szült. Mostmár nagyon kevesen szülnek 20-on évesen.
2022. szept. 17. 02:31
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

26 évesen ismertem meg a párom, aki már a férjem. Most vagyok 29 és pont a 30-ik szülinapomra vagyok kiírva a gyerekkel.

Néha volt hogy elkapott engem is a harctéri pánik, hogy kifutok az időből, de aztán szépen leállítottam magamat. Ma már nem ritka 40 körül szülni sem, szóval nyugi.

Amúgy is évek is kellhetnek hozzá, mire kijön a másik igazi személyisége, még ha most úgy is érzed, hogy ő a nagy ő, nagyon ráértek.

2022. szept. 21. 08:53
 18/18 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ráérünk 2-3 évet mindenképp várnánk.

Amúgy ismerek csomó párt, akik 1 év után vállaltak, de ettől függetlenül én még várnék.

2022. szept. 21. 14:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!