Mennyire gyakori ha 28 évesen még nincs gyerekem?

Az oviban én vagyok a legfiatalabb anyuka, úgy, hogy most lettem 30..🙄
Idősebb anyukák vannak.. Kisbabákkal általában az ovis mellé 🤷♀️

Szerintem elég általános
Most az oviban a nagynàl én kifejezetten fiatal vagyok, 2 anyuka fiatalabb nálam
35 vagyok.(4 éves a gyerek)
A kicsiknél vagy velemkorabeliek, vagy sokkkal fiatalabbak 25-6 körül
2,5 évesek

Én 29 évesen szültem, 3 hónap híján 30. Nem így terveztem, de így alakult, ugyan nem friss kapcsolatba.
Nem érzem magam öregebbnek mint 24 évesen, valószínűleg még 3 év múlva sem érezném. (gyerek nélkül, a gyerek mellett már lehet, hogy 100 évesnek fogom ha elindul :D )
Viszont ennyi idősen már ha az ember tényleg szeretne gyereket akkor kockázatos túl sokáig várni az igazira. Lehet, hogy 2-3 év múlva romlik meg a kapcsolt ami pont az az idő amennyit várni szerettél volna, majd a következővel megint 1.5 év után lesz vége, aztán újra… és már ki is futottál az időből.
Barátnőm 3 hónapos kapcsolatba esett teherbe 30 fölött pont ugyan ezzel a felfogással, mondván nem várhat örökre, vagy bejön a pasi vagy nem, ő magának szüli. Azóta is együtt vannak férj-feleségként.
Persze a saját anyagi helyzet és családi háttér mindenképp mérlegelendő!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!