Edzhetek továbbra is 90 kg súlyokkal terhesen?
Figyelt kérdés
Hozzá vagyok szokva.2022. szept. 14. 21:43
1/8 anonim 

válasza:

Edzhetsz de én 90-nel nem nyomnam 🤔
2/8 anonim 

válasza:

Terhesen nem szabad nagy súlyt emelni, márpedig ez elég sok.
Hány hetes terhes vagy?
3/8 anonim 

válasza:

Ha pár év múlva be akarsz pisilni, persze….
4/8 anonim 

válasza:

Ehet edzeni, de kivsit könnyíteni a dolgon.
Ha eddig 90 akkor most 50 kg
5/8 anonim 

válasza:

Igen, csökkenteni kellene. 3-nak igaza van, a kismedencei terhelés nagyon nem mindegy, simán okozhat maradandó inkontinenciát simán csak egy túl nagy baba kihordása is, hát még a nagy súlyos edzés. Nagyon megváltozik ám arrafelé az anatómiád, ezért kell csökkenteni, nem azért, mert nem vagy hozzaszokva. 2/3-ra csökkentést mondott nekem az edzőm. A futást is azért javasolják csökkenteni és 3. trimeszterre abbahagyni, mert ugyanezt okozza.
6/8 anonim 

válasza:

Nem gondoljátok hogy komolyan kérdezi ugye? Ennyire felelőtlen nem lehet aki gyerek vár...
7/8 anonim 

válasza:

6, amikor igazán számít, akoor már nem fogja birni úgy sem… aki a nagy súlyos edzésekhez van szokva, az sokkal többet bír…
Viszont, aki ennyire edz, annak szerintem jobban képben kellene lennie, higy mit lehet és mit nem, mint nekünk.
8/8 anonim 

válasza:

7 pont ezért gondoltam hogy nem komoly a kérdés. Nem lehet kezdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!