Hallottatok olyanról hogy a hüvelybe natúr joghurtot kell kenni?
Figyelt kérdés
Rröviden a sztori: szombaton teszteltem pozitívat és közben este vesegyulladás miatt be kellett mennem a sürgősségire, ahol kaptam antibiotikumot. A nőgyógyászommal ma tudtam beszélni és azt mondta hogy az antibiotikum csak amiatt veszélyes mert a jó bacikat is megöli, emiatt esténként egy újjnyi natúr joghurtot kennyek be oda... hallott már más is ilyenről?
Bízok benne persze, de ha van tapasztalatotok akkor légyszi mondjátok el.
2022. szept. 12. 17:11
21/26 A kérdező kommentje:
Mint írtam az orvosom mondta, és mivel nem hallottam róla ezért kérdeztem! Na de ha hazaérek majd keresek egy doboz fagyit, kösz a tippet.
2022. szept. 12. 21:09
22/26 anonim 

válasza:

Hű. Hat ezen most meglepődtem.. marmint azon, hogy ezt orvos mondta.. itt mar olvastam rola, regi kerdesek kozott. De sose izgatott a tema. En biztos nem szorakoznek ezzel. Es egyébként irtak mar, csak megerositeni tudom, hogy a huvelybe IS, es szajon at IS kell ilyenkor helyreallitas
23/26 anonim 

válasza:

Kérlek ezt inkább hanyagold. Vegyél oda való flórát, már rengeteg féle van és terhesen is lehet őket használni. A zselé állagúak a legjobbak. Holnap tudsz venni, addig már mindegy.
24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki érdemben tudott válaszolni. Én is így gondoltam.
2022. szept. 12. 22:02
25/26 anonim 

válasza:

20-as: A probiotikum a bélbaktériumokat állítja vissza, attól még, hogy okoskodsz, nem feltétlenül lesz igazad.
26/26 anonim 

válasza:

25 ez nem igaz.
Probiotikumok (szájon át szedhető) léteznek hüvelyflóra visszaállítására is.
De ha valaki antibiotikumot szed, nem csak a hüvelyflóra borul. Ezért írtuk h probiotikumok kellenek, nem csak kence a p.u.n.c.iba.
Ahogy egy kúp se lenne elég ilyenkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!