Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottatok mar olyat h...

Hallottatok mar olyat h valaki emelygett azutan IS h a magzat elhalt?

Figyelt kérdés
Vagy ha emelyges van, nagy valoszinuseggel a magzat is jol van? 1 het meg a dokiig es nem kapok sehol Angelsounds keszuleket:(

2020. ápr. 9. 15:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány hetes vagy?
2020. ápr. 9. 15:20
 2/13 A kérdező kommentje:
11hetes, nem faj semmim, csak kivancsi vagyok h az emelyges megszunne-e ha baj lenne.
2020. ápr. 9. 15:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg nem kizárt, föleg, ha valaki nagyon nem akarja tudomásul venni, hogy a magzat nem él.

Söt sok nö képes mindenféle terhesség nélkül is tökéletes tüneteket produkálni, ha nagyon beleéli magát a gondolatba!

2020. ápr. 9. 15:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy van hányingered akkor természetesen lehet hányingered azután is hogy a magzat elhalt, addig tart míg a hcg szint a szervezetedben nem csökken le annyira amit már hányinger nélkül is tud tolerálni.
2020. ápr. 9. 15:36
 5/13 anonim ***** válasza:
60%

11 hetesen még csak embrió (nem kötözködésből)

Honnan veszed, hogy elhalt?

2020. ápr. 9. 16:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Nekem minden létező tünetem megvolt, halál nyugisan mentem a dokihoz és már egy hete meg vol állva a fejlődésben 😪 Se görcs, se vérzés, semmi. Most újra várandós vagyok, jelenleg 20 hetes, most a 10. héttől használ9k szívhang figyelőt éppen az előzmények miatt.
2020. ápr. 9. 16:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!! Utolso nagyon sajnalom:((
2020. ápr. 9. 16:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen. Hál istennek van már két egészséges gyermekem+ a missed ab után két hónappal újra terhes lettem és már itt ficánkol a pocakomban, úgyhogy viszonylag hamar kompenzált a sors, de nyilván akkor nem volt könnyű
2020. ápr. 9. 16:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Az első esetben nem is volt se hányingerem semmilyen terhes tünetem a 11. héten derült ki de már a 9 héten megállt a baba a fejlődésben. Se görcs se vérzés.a következő terhességnél a 16. héten derült ki masszív hányinger fáradság akkor a 13. héten állt meg a szivecske.. semmi más tünet se görcs se vérzés. Az okok nem derültek ki.
2020. ápr. 9. 19:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Ez egyre elkeseritobb:(( nagyon sajnalom:( lett azota babad?
2020. ápr. 9. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!