Mennyire biztos a magzat neme?
Figyelt kérdés
Már a 12 hetes genetikain is kislánynak mondta a doki, de akkor még azt is hozzátette, hogy talán kislány, de majd meglátjuk még. A 16 hetesen is ezt mondta a dokim, meg most a 20 hetesen is. Ez mennyire tuti? Mindegy a neme, de ha tudom a német kicsit közelebb érzem magamhoz. Nektek hogy volt? Eltalálták a nemét?2020. ápr. 3. 18:19
1/16 anonim 

válasza:

Nekem a 12 héten egyértelműen lányt mondott a doki, aztán a 15.-en a saját dokim szintén lányt. Aztán a 18. Hetes ultrahangon a szonográfus lány mondta, hogy eddig nem lány volt? Mondom de, mert? Hát mert mostmár fiú. Meg is mutatta a kukacot, de nem igazán láttam semmit.
Aztán a 20. héten a saját dokim is elképedt, mikor mondtam neki, hogy most már fiút várunk, és amikor megvizsgált, ő is megtalálta a kukacot, és már én is láttam, amikor végig mutogatta. Szóval a miénk valószínűleg későn érő típus, de ő már fiú marad! :D
2/16 khniki 

válasza:

Ha ott a kukac, az már nem tűnik el. Ha nincs ott..hát, az lehet, hogy csak nem látszik. Nekem kisfiam van, a 19. Héten mondták meg.
4/16 anonim 

válasza:

Nekunk 13 hetesen mondta hogy 99%-ék hogy kislány.18 hetesen a babamozin megerősítették.Mikor megszuletett,még mindig kislány volt😁
5/16 anonim 

válasza:

Nálunk már a 12. Héten egyértelműen látszott, hogy fiú. Van ilyen is, olyan is.
6/16 anonim 

válasza:

12 hetesen azt mondták hogy fiú(mondta a doki h látom e hát mondom nem de ha fiú akkor jó 🙈)
Aztán a 18 hetin is sőt az összes többin is fiú volt :) és mikor megszuletett is fiú volt 😁😁
7/16 anonim 

válasza:

Van 1 ismerősöm, tavaly szült. Végig fiút vártak, mindíg fiúnak mondták a babát. Aztán mikor megszült, kérdezte a doki, hogy mi lesz a neve? Mondták, hogy István. Mondta a doki, hogy az nem lesz jó, mondják hát mi lesz a neve. Ismét mondták, hogy István. Aztán a doki közölte velük, hogy csak nem lesz jó az István név mert kislány a gyerek. Hát volt döbbenet. Persze ez nagyon ritka, de ilyen is van. :)
8/16 anonim 

válasza:

17 hetesen mutatta meg először magát egy mezei uh alkalmával (semmi sok D-s) és már én is láttam ott hogy bizony fiú. Az is lett.
9/16 anonim 

válasza:

Nem értem, mi a gond az Istvánnal. Ritka női név, hat betű :D
10/16 anonim 

válasza:

Prena es egyeb genetikai vertesztek pontossaga kb. 95%, ultrahangos vizsgalate kb. 70%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!