Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik olyan, hogy valakit...

Létezik olyan, hogy valakit befektetnek a kórházba, ha felmerül a vetélés gyanúja?

Figyelt kérdés

Ez a 4. terhességem, az előző 3 vetéléssel végződött. Nem csinálnak velem semmit, csak kapom az ilyenkor jól bejáratott gyógyszereket.

Elegem van már, hogy nem foglalkoznak velem, ráadásul kezdem úgy érezni, hogy hamarosan ismét elvetélek.

Be lehet ezzel feküdni a kórházba? Másik orvos beutalna vajon? Mit tehetnék?

2022. szept. 11. 16:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én feküdtem bent fenyegető vetélés miatt egy hétig.

Utólag visszagondolva, jobb lett volna otthon feküdni és szedni a gyógyszert. Maximum az ultrahang miatt volt könnyebb, mert csak egy emeletet kellett lemenni, nem autóba ülni és menni a kórházba.

Ráadásul pont covid és látogatási tilalom volt, alig tudtak csomagot feljuttatni, a kórházi kaját nem bírtam megenni, fogytam csomót, nem beszélve a "kedves" kórházi személyzetről... Szóval szerintem ezerszer jobb otthon feküdni.

2022. szept. 11. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Ki lehet harcolni h befektessenek de semmi ertelme, ilyen korai terhessegben🤷🏼‍♀️

Inkabb vizsgaltasd ki magad rendesen mi okozza a veteleseket

2022. szept. 12. 06:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj negatív dolgokra. Tudom nehéz elvonatkoztatni 3 vetélés után, hogy most mi lesz, de próbálj pozitív maradni. Szerintem a gondolkodásunk sok mindenre kihat, legalább ezzel add meg az esélyt, hogy minden rendben legyen. Minden rendben lesz!
2022. szept. 12. 06:44
 14/14 anonim ***** válasza:

A kórházban sokkal jobban erre koncentrálsz majd, otthon meg akkor alszol, amikor akarsz, tv-zel, áthívsz rokonokat stb.

Nem jobb a kórházban, pszichésen tuti nem.

Én is véreztem a kórházban, csak annyit csináltak, hogy megnézték ultrahangon, mi a helyzet, azt is órák múlva, mert nem jött az orvos...

2022. szept. 12. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!