Hogyan érzitek magatokat, kismamák?
Sziasztok!
Hány hetesek vagytok, hogyan érzitek magatokat?
Fizikálisan és lelkileg milyen az állapototok?
Én 10 hetes vagyok.
Egyik pillanatban melegem van, a másikban meg fázom :/
A hányinger is kerülget egész nap.
Kedves 10.!
Pontosan így vagyok én is, tudom miről beszélsz,csak a combfájdalom hiányzik. Kitartást egyszer túl leszünk rajta! 💞🙏
Nagyon boldog vagyok, szuperül érzem magam, pozitív vagyok, hiszen babát várok :) A rosszulléteket igyekszem már viccesen felfogni, mindentől elkap a hányinger.
Néha elkap az aggodalom, hogy minden rendben legyen, cukorbeteg vagyok. De igyekszem nem stresszelni magam, az árt.
14es,Az jó, hogy boldog vagy, én amikor 14 hét után is hánytam még akkor már kevésbé ment, de amikor éppen jól voltam, próbáltam újra úgy gondolni mint Te.
Hogy unalom ellen, én amíg bírtam ki használtam, hogy végre van időm géphez ülni kockulni, végre elolvasni a könyveket, azon kívül telón is sokat olvasok, ha éppen fekve bírok csak lenni. 😊
Ti is vigyázzatok magatokra, könnyű szülést kívánok mindenkinek 🥰
( olyan jó érzés ez a sok pozitív válasz, semmi negatív)
28 hetes vagyok, most értem el oda, hogy néha inkább maradnék otthon munka helyett, de elcsipegetem a szabijaim szépen a végéig, csinálok hosszú hétvégéket.
Amúgy kicsit izgulok, fáradt vagyok (már nem hagy aludni, mi lesz ha kijön), fizikálisan jól vagyok, semmi dagadás, vagy extrém gyomorsav, tényleg aktív vagyok.
Inkább azon stresszelek, hogy semmi affinitásom a kórházi motyókat, ilyeneket pakolászni és jó lenne, ha valami jótét tündér előkészülne nekem :D
17. Igen, imádom ezt 💞
18. Kitartás, Drága! Már nem sokára kint lesz és minden nyugisabb lesz! 💞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!