Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan érzitek magatokat,...

Hogyan érzitek magatokat, kismamák?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hány hetesek vagytok, hogyan érzitek magatokat?

Fizikálisan és lelkileg milyen az állapototok?

Én 10 hetes vagyok.

#várandósság #Erzelmi allapot
2022. szept. 9. 11:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyik pillanatban melegem van, a másikban meg fázom :/

A hányinger is kerülget egész nap.

2022. szept. 9. 19:56
 12/22 A kérdező kommentje:

Kedves 10.!

Pontosan így vagyok én is, tudom miről beszélsz,csak a combfájdalom hiányzik. Kitartást egyszer túl leszünk rajta! 💞🙏

2022. szept. 10. 07:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon boldog vagyok, szuperül érzem magam, pozitív vagyok, hiszen babát várok :) A rosszulléteket igyekszem már viccesen felfogni, mindentől elkap a hányinger.

Néha elkap az aggodalom, hogy minden rendben legyen, cukorbeteg vagyok. De igyekszem nem stresszelni magam, az árt.

2022. szept. 10. 20:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: 10 hetes vagyok én is, nem megyek dolgozni már, nagyon stresszes a munkám. Mióta itthon vagyok, nekem a nyugalom szigete. Egy bajom van: sokszor unatkozom. Ti mit szoktatok csinálni?
2022. szept. 10. 20:55
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14es,Az jó, hogy boldog vagy, én amikor 14 hét után is hánytam még akkor már kevésbé ment, de amikor éppen jól voltam, próbáltam újra úgy gondolni mint Te.

Hogy unalom ellen, én amíg bírtam ki használtam, hogy végre van időm géphez ülni kockulni, végre elolvasni a könyveket, azon kívül telón is sokat olvasok, ha éppen fekve bírok csak lenni. 😊

2022. szept. 10. 21:05
 16/22 A kérdező kommentje:
Ha éppen jól vagyok, én zenét hallgatok, kockulok. De szeretnék már olvasni is, azt is imádok. Vigyázzatok magatokra! 😻🙏
2022. szept. 10. 21:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ti is vigyázzatok magatokra, könnyű szülést kívánok mindenkinek 🥰

( olyan jó érzés ez a sok pozitív válasz, semmi negatív)

2022. szept. 10. 21:12
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

28 hetes vagyok, most értem el oda, hogy néha inkább maradnék otthon munka helyett, de elcsipegetem a szabijaim szépen a végéig, csinálok hosszú hétvégéket.

Amúgy kicsit izgulok, fáradt vagyok (már nem hagy aludni, mi lesz ha kijön), fizikálisan jól vagyok, semmi dagadás, vagy extrém gyomorsav, tényleg aktív vagyok.

Inkább azon stresszelek, hogy semmi affinitásom a kórházi motyókat, ilyeneket pakolászni és jó lenne, ha valami jótét tündér előkészülne nekem :D

2022. szept. 14. 11:10
 19/22 A kérdező kommentje:

17. Igen, imádom ezt 💞

18. Kitartás, Drága! Már nem sokára kint lesz és minden nyugisabb lesz! 💞

2022. szept. 14. 11:41
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én alig várom, hogy megszülessen. Október 20-ra vagyok kiírva, de már annyira elviselhtetlen (az utolsó 2 hónap így a terhességben a napról, napra változás kB nálam, egyre nehezebb minden és fáj mindenem) fáj a derekam, nincs egy egybefüggő átaludt éjszakám vagy pisilni kell vagy forgolódok össze-vissza. Levegőt alig kapok. 😂 Így az eddig problémamentes terhességem utolsó 1 hónapjába bepótolok azt hiszem mindent. 😂
2022. szept. 19. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!