Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesek van itt kb egyidős...

34 hetesek van itt kb egyidős kismama velem? Hogy látjátok érzitek?

Figyelt kérdés

34 hetes vagyok lassan 35.

Nekem egészen furcsa az az érzés hogy ha bekemenyedik a pocakom akkor érzem hogy teljesen teli van már babával. Mindenhol Ő van már. Alig van helye mocorogni. Ha van is helye akkor mindenhol érzem.

Vagy nagyon nagy lenne a babám? Nem tudom.

2021. aug. 15. 02:59
 1/6 anonim ***** válasza:

35+2hetes vagyok második babával. Ez teljesen normális, hiszen nemsokára megszületik. Nem jelenti azt hogy nagy lesz a baba...

Kisfiam 3200grammal született, akkor is ugyan ezt éreztem mint most. Kislányt várok, minden ultrahangnál nagyobb 600-700grammal mint a kisfiam volt. De ez is csak becslés...

2021. aug. 15. 08:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is pont 34 hetes vagyok. Te mikorra vagy kiírva? :) igen, én is úgy érzem hogy nagyon sokan vagyunk már ebben a testben ketten, szóval nem tudom hova fogunk nőni még hat hétig. Szerintem a vége fele mindenki ezt érzi, nem a te babád óriási.
2021. aug. 15. 08:55
 3/6 anonim ***** válasza:

33+4.

Nekem is keményedik a napokban, beteg a 2 éves fiam, sokat cipeltem. 15kg

2021. aug. 15. 09:52
 4/6 A kérdező kommentje:

2es. Szeptember 23 :)

Küldj képet privibe :)

3as. Szerintem ha egy jotanacsot adatok akkor ezt felejtsd el nagyon hamar. Ilyenkor 15 kg-ot cipelni nem életbiztosítás. Nem neked. A babának. Ilyen súlyától meglazulhat vagy leszakadhat a méhlepény mire bejutattnak vele a mütő vagy meghal a baba vagy súlyos oxigenhianyos lesz. Max 2 kg-t emelj ne 8szorosat!!!!

2021. aug. 15. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
teljesenn ormális,de nem jelenti, hogy nagy baba lesz
2021. aug. 15. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:

3as vagyok. Ha most kezdtem volna el cipelni, akkor ifen, lehetne baj. De mivel a terhesség eleje óta teszem, igaz nem ennyire sokat mint most, így hozzá van szokva bőven a testem.

Ez a 2kgt emelj meg nettó baromság :)

2021. aug. 15. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!