Hogyan érzitek magatokat, kismamák?
Sziasztok!
Hány hetesek vagytok, hogyan érzitek magatokat?
Fizikálisan és lelkileg milyen az állapototok?
Én 10 hetes vagyok.
Semmi extra.
Mondjuk én még "csak" 6 hetes vagyok.
15 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, szigorú pihenésre van szükségem, a lepény eléri a méhszájat
Úgyhogy amíg fentebb nem kerül, addig nem vagyok nyugodt, de Egyébként egészen jól lennék ha ez nem lenne.
Kb mind egyszerre :D Második gyerekkel vagyok 29 hetes terhes, már nem kényelmes a pocakom, nem is vagyok olyan kipihent, nyilván, egy 2 éves mellett amúgy sem lennék az, meg közben ott van egy rakás bizonytalanság, hogy hogy fogom én ezt tudni kezelni kettővel, elég jó leszek-e nekik, a nagyobbik se szenvedjen hiányt belőlem a szülés után, stb, szóval emiatt mentálisan is már eléggé kimerültem és nem vagyok éppen a toppon. Fizikailag sem, ami azt illeti, iszonyú sokat kivett belőlem az elmúlt ~3 év, a két terhesség, a szoptatás (2 hónappal ezelőttig szoptattam a nagyot, akkor jött az érzés, hogy ezt nem bírom már tovább így egyszerre). És hát mindezt nem könnyű egy dackorszakos kisgyerek, munka, háztartás mellett túlélni, szóval vannak napok, amikor örülök, hogy egyáltalán ki tudtam mászni az ágyból. De közben meg izgatott vagyok az új baba érkezésétől, végtelenül boldog, imádom a nagyobbik lányomat, előre imádom már a kisebbiket is, a családi életet, szóval úgy összességében azt érzem, hogy minden tökéletes és nem is lehetnék ennél boldogabb.
Szerintem az ilyen vegyes érzések, főleg a végletek megélése, teljesen mindennaposak egy szülő életében, terhességtől függetlenül is :D
Köszi csajok, az őszinte válaszokat 💞🤗
Nagyjából arra számítottam, hogy vegyesek lesznek az érzelmek, és állapotok, és ezt meg is erősítettétek.
Bennem is hasonló a helyzet, fizikálisan nagyon rosszul vagyok a tünetek miatt, azonban nagyon boldog vagyok..
Gondoltam jól esne, ha kiírhatnátok magatokból. 🌹💞
Mindenkinek boldog babavárást kívánok és jó egészséget! 🙏
Várom a többi kismama válaszát is 😻
16 hetes vagyok, ket napja a jobb combtőm ki akar szakadni, ez kb új tünet...
De 4 hónapja, hányingerem van, 1 hónapja naponta többször hányok, ami egyik nap jó volt, azt másnap kihányom, semmi nem esik jól, minden konyhai szagtól öklendezem, de úgy értsd, hogy a kenyeres kosár "szagától" is.
Amikor főzök és szagosabb dolgot csinálok, pl husit, hagymát azt kb ffp és orvosi maszkkal tudom véghez vinni :D
Kb banánon és pringless chipsen élek, ezeket még nem hánytam ki.
Első terhesség, csupa izgalom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!