Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjátok azt, mikor...

Hogy bírjátok azt, mikor mások akarják tapogatni a hasatokat?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan vélekedik erről.

-Házastársnak megengeditek

-Szülőknek/testvéreknek?

-Kollegaknak, távoli rokonoknak

-Barátoknak

Vagy úgy senkinek sem?

És mi a véleményetek arról, ha valaki hirtelen a semmiből megtapogatja?

2022. szept. 7. 12:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10es vagyok.. az kimaradt, hogy nyilvàn a férjem nyugodtan taperolhat.. 😅
2022. szept. 7. 13:25
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
5 gyerekem van,soha nem értettem ezt a hastapizós fétist.A férjem persze hogy megfoghatja,érezheti,de más miért akarja?Én se akartam megfogni soha más hasát.A barátaim se.A szüleimnek megengedték volna,de sosem kérték.
2022. szept. 7. 14:00
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Egyedül párom van a kiváltságosak táborában. Mondjuk logikus, hogy neki mindent szabad. Imádja simogatni a hasamat, érezni, ahogy a picik mozognak. Másnak nem engedem. Volt olyan, hogy a buszmegállóban egy kb 10 évvel idősebb nő elkezdte a hasamat tapogatni. Reflexből leütöttem, pedig nem vagyok verekedős.
2022. szept. 7. 15:37
 14/18 anonim ***** válasza:

A férjem, azt mondta hogy fura hogy rakott belém egy alient aki belülről kirág, úgyhogy, ha nem gond, akkor ő annyira nem tapizná a hasam, majd ha kinn a gyerek, igéri azt szeretgeti 😅

Pedig csak és kizárólag neki engedném.

Egyszer apukám kérdezte, hogy anya hasában "csikizte a talpunkat", az unokáét szabad-e. Akkor egyszer megengedtem neki, mert cuki volt.

De jöttek sógornőmék látogatóba, és rendesen menekültem fejvesztve, mert állandóan a hasam akarta tapizni, pedig akkor még csak 16 hetes voltam. Szörnyű volt, olyan zsigeri haggyábékiben rakciót vált ki belőlem, hogy csak na.

Most ha valaki nagyon tapizni akarna, továbbra sem engedném, nagyon zavarna, de a fentieket leszámítva, eddig hálistennek senki sem volt igazán "veszélyes".

2022. szept. 8. 09:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül a férjemnek engedem. Anyukám és anyósom szerette volna még, anyósom tudomásul vette, azóta nem próbálkozik, anyukámmal ez minden alkalommal vitát generál a mai napig és még messze az igazi, nagy pocakos vége... :( Engem nagyon zavar, nekem ez túl intim, ez az én testem még mindig. Ha megszületik szeretgessék nyugodtan, addig engem hagyjanak békén. A legszörnyűbb, hogy anyukám mindig közli, hogy a hormonok miatt hisztizek ezen és elviselhetetlen leszek ebben a 9 hónapban (illetve most már csak januárig :D ). Ez duplán rosszul esik, mert azt sugallja, hogy kicsit se ért meg és ha valamiben nem értünk egyet, akkor az csak a hormonok miatt van, nem egyéb reális okokból adódóan.
2022. szept. 8. 11:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem nagyon próbálkoznak megtapogatni. Egy barátnőm volt, aki kb 12 hetesen rögtön kérdés nélkül megsimogatta a hasamat, pedig akkor még nem is látszott semmi, nem tudom mit várt. Most 22 hetes vagyok, már egyértelműen látszik, de a férjemen kívül másban fel sem merült, hogy hozzá nyúljon.

De engem amúgy nem annyira zavarna szerintem. Alapvetően nem szertem ha csak úgy hozzám érnek, de ezt nem rosszindulatból tennék. Attól még nyilván bunkóság amúgy, de a jóindulatú bunkókkal elnézőbb vagyok. Felőlem akinek jobb napja lesz attól, hogy megtapogatja a hasam, az tapogassa. Max nem érez semmit.

2022. szept. 8. 13:08
 17/18 anonim ***** válasza:

A Páromnak persze ez nem is kérdés, hiszen azért a Párom :-D

Meg a kisfiamnak is mert szereti érezni ha rugós az öcsi, más nem akarta tapogatni szerencsére.

2022. szept. 22. 12:11
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Én várandós nőket meg sem közelítek.
2023. jún. 14. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!