Hogy bírjátok azt, mikor mások akarják tapogatni a hasatokat?
Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan vélekedik erről.
-Házastársnak megengeditek
-Szülőknek/testvéreknek?
-Kollegaknak, távoli rokonoknak
-Barátoknak
Vagy úgy senkinek sem?
És mi a véleményetek arról, ha valaki hirtelen a semmiből megtapogatja?

A férjem, azt mondta hogy fura hogy rakott belém egy alient aki belülről kirág, úgyhogy, ha nem gond, akkor ő annyira nem tapizná a hasam, majd ha kinn a gyerek, igéri azt szeretgeti 😅
Pedig csak és kizárólag neki engedném.
Egyszer apukám kérdezte, hogy anya hasában "csikizte a talpunkat", az unokáét szabad-e. Akkor egyszer megengedtem neki, mert cuki volt.
De jöttek sógornőmék látogatóba, és rendesen menekültem fejvesztve, mert állandóan a hasam akarta tapizni, pedig akkor még csak 16 hetes voltam. Szörnyű volt, olyan zsigeri haggyábékiben rakciót vált ki belőlem, hogy csak na.
Most ha valaki nagyon tapizni akarna, továbbra sem engedném, nagyon zavarna, de a fentieket leszámítva, eddig hálistennek senki sem volt igazán "veszélyes".

Nem nagyon próbálkoznak megtapogatni. Egy barátnőm volt, aki kb 12 hetesen rögtön kérdés nélkül megsimogatta a hasamat, pedig akkor még nem is látszott semmi, nem tudom mit várt. Most 22 hetes vagyok, már egyértelműen látszik, de a férjemen kívül másban fel sem merült, hogy hozzá nyúljon.
De engem amúgy nem annyira zavarna szerintem. Alapvetően nem szertem ha csak úgy hozzám érnek, de ezt nem rosszindulatból tennék. Attól még nyilván bunkóság amúgy, de a jóindulatú bunkókkal elnézőbb vagyok. Felőlem akinek jobb napja lesz attól, hogy megtapogatja a hasam, az tapogassa. Max nem érez semmit.

A Páromnak persze ez nem is kérdés, hiszen azért a Párom :-D
Meg a kisfiamnak is mert szereti érezni ha rugós az öcsi, más nem akarta tapogatni szerencsére.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!