Hogy bírjátok azt, mikor mások akarják tapogatni a hasatokat?
Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan vélekedik erről.
-Házastársnak megengeditek
-Szülőknek/testvéreknek?
-Kollegaknak, távoli rokonoknak
-Barátoknak
Vagy úgy senkinek sem?
És mi a véleményetek arról, ha valaki hirtelen a semmiből megtapogatja?

Eddig még a férjemen kívül senki sem akarta tapogatni a hasam, de nem csoda, mert nagyon nincs is mit, még csak 16 hetes vagyok.
Az én családom részéről biztosan nem lesz tipi-tapi, mert a családunkban amúgy sem divat a testi kontaktussal való érzelmi kifejezés. Épp emiatt én sem szoktam hozzá, és nem is szeretem az ilyesmit. (Pl. nem kedvelem azt, mikor egy kolléga vagy ismerős a kommunikációja velejárójaként a vállamhoz ér, stb.)
A férjemmel szemben ezt a gátat feloldottam, de idegenektől biztosan nem tolerálnám.
Apósomból kinézném, hogy majd akarja tapogatni a hasam (ő az az ölelgető típus, ha megszállja egy érzelmes pillanat), de nem fogom engedni, mert nekem kényelmetlen, és oké, hogy a lelkesség a babának szól, de most még az én testemben van.

Tapogatni? Inkább simogatást mondanék, vagy kézrátételt. Tapogatni csak az orvos szokta.
- Házastársnak megengeditek?
Ha már megengedtem, hogy teherbe ejtsen, elég fura volna, ha a hasamhoz nem érhetne. 😂
-Szülőknek/testvéreknek?
Persze, ők is hozzámérhetnek, mondjuk terhesség előtt is megöleltük pl. egymást.
-Kollegaknak, távoli rokonoknak
Hááát, ez már nem igazán működőképes.
-Barátoknak
Persze, ha olyan a viszonyunk, szintén az ölelést hoznám fel példának.
- És mi a véleményetek arról, ha valaki hirtelen a semmiből megtapogatja?
Szerintem nincs olyan ember a Földön, akit ez ne akasztana ki.

Nem tudom, hogy ki pontozgat le mindenkit, én zöldet nyomok.
Köszönöm szépen.
Itthon csak anyámnak és a páromnak engedem, tegnap a szomszéd spontán odanyúlt, hogy "érezze" majdnem kicsavartam a karját.

A páromnak nem kellett engedélyt kérni. Anyukám megfoghatta, és a legjobb barátnőm is, de nem vitték túlzásba.
Idegennek pedig nem szerettem volna megengedni, bár csak egy illető volt, aki állandóan tapizni akarta.

Én csak és kizárólag férjemnek engedem.
Ha látom, valaki nyúl a hasam felé, rávágom, hogs ácsi, varázsgömb simogatás 2000ft...
Eddig mibdig bevált 🤷♀️

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!