Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjátok azt, mikor...

Hogy bírjátok azt, mikor mások akarják tapogatni a hasatokat?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan vélekedik erről.

-Házastársnak megengeditek

-Szülőknek/testvéreknek?

-Kollegaknak, távoli rokonoknak

-Barátoknak

Vagy úgy senkinek sem?

És mi a véleményetek arról, ha valaki hirtelen a semmiből megtapogatja?

2022. szept. 7. 12:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%

Eddig még a férjemen kívül senki sem akarta tapogatni a hasam, de nem csoda, mert nagyon nincs is mit, még csak 16 hetes vagyok.

Az én családom részéről biztosan nem lesz tipi-tapi, mert a családunkban amúgy sem divat a testi kontaktussal való érzelmi kifejezés. Épp emiatt én sem szoktam hozzá, és nem is szeretem az ilyesmit. (Pl. nem kedvelem azt, mikor egy kolléga vagy ismerős a kommunikációja velejárójaként a vállamhoz ér, stb.)

A férjemmel szemben ezt a gátat feloldottam, de idegenektől biztosan nem tolerálnám.

Apósomból kinézném, hogy majd akarja tapogatni a hasam (ő az az ölelgető típus, ha megszállja egy érzelmes pillanat), de nem fogom engedni, mert nekem kényelmetlen, és oké, hogy a lelkesség a babának szól, de most még az én testemben van.

2022. szept. 7. 12:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Tapogatni? Inkább simogatást mondanék, vagy kézrátételt. Tapogatni csak az orvos szokta.

- Házastársnak megengeditek?

Ha már megengedtem, hogy teherbe ejtsen, elég fura volna, ha a hasamhoz nem érhetne. 😂

-Szülőknek/testvéreknek?

Persze, ők is hozzámérhetnek, mondjuk terhesség előtt is megöleltük pl. egymást.

-Kollegaknak, távoli rokonoknak

Hááát, ez már nem igazán működőképes.

-Barátoknak

Persze, ha olyan a viszonyunk, szintén az ölelést hoznám fel példának.

- És mi a véleményetek arról, ha valaki hirtelen a semmiből megtapogatja?

Szerintem nincs olyan ember a Földön, akit ez ne akasztana ki.

2022. szept. 7. 12:36
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Én nem vagyok terhes, sőt nem is akarok gyereket, de ha az lennék és valaki a semmiből megtapogatná, akkora maflást kapna, hogy elrepülne. A házastársnak nyilván megengedném, hogy megtapogassa, anyukámnak, esetleg nagynénémnek is, másnak biztosan nem.
2022. szept. 7. 12:39
 4/18 anonim ***** válasza:
64%
Én most 26 hetee vagyok, elég nagy pocakom van már, de én írtózok ettől a has simogatástól. Nagyon távol áll tőlem. Anyukámnak rosszul esik, ő szívesen simogatná, de engem tényleg ki lehet vele kergetni a világból.
2022. szept. 7. 12:41
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy ki pontozgat le mindenkit, én zöldet nyomok.

Köszönöm szépen.

Itthon csak anyámnak és a páromnak engedem, tegnap a szomszéd spontán odanyúlt, hogy "érezze" majdnem kicsavartam a karját.

2022. szept. 7. 12:46
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem lassan 4 éves a kisfiam , de nem zavart , ha valaki megsimogatta a pocakom. Nyilván ha egy vadidegen tette volna nem díjaztam volna, de családtól, barátoktól, a közelebbi kollégáktól örömmel fogadtam. Egyik barátnőm most terhes, ő utálja. Egyedül a férjének engedi… Kinek mi :D
2022. szept. 7. 12:50
 7/18 anonim ***** válasza:
82%

A páromnak nem kellett engedélyt kérni. Anyukám megfoghatta, és a legjobb barátnőm is, de nem vitték túlzásba.

Idegennek pedig nem szerettem volna megengedni, bár csak egy illető volt, aki állandóan tapizni akarta.

2022. szept. 7. 12:50
 8/18 anonim ***** válasza:
A szomszéd...? Nagyon paraszt viselkedés. Te sem tapogatod őt. Ő se tegye csak azért, mert megnőtt a hasad.
2022. szept. 7. 13:07
 9/18 anonim ***** válasza:
72%

Én csak és kizárólag férjemnek engedem.

Ha látom, valaki nyúl a hasam felé, rávágom, hogs ácsi, varázsgömb simogatás 2000ft...

Eddig mibdig bevált 🤷‍♀️

2022. szept. 7. 13:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámtól, tesóméktól, anyósomtól, mamámtól szóval közeli rokonoktól nem zavar. Másoktól igen, de eddig csak kétszer fordult elő, hogy letapiztak és a hirtelen sokktól én köpni-nyelni nem tudtam, pedig szívem szerint én is megjegyeztem volna, hogy előbb talán kérdezz meg. Tudom hogy nem rossz szándèk ez tőlük vagy ilyesmi, de ja..én se szeretem..
2022. szept. 7. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!