Ki lehet tapogatni, hogy fej vagy farfekvéses a magzat?
Figyelt kérdés
27 hetesen koponyavégű volt. Most 35 hetes vagyok. Éles rugdalózást fönt lent és oldalt is érzek, csak nem tudom hogy melyik a keze és melyik a lába. Múlt héten a védőnő a köldököm alatt találta a szívhangot. Bal oldalt kissé elöl szokta kinyomni a hasamat, szerintem a hátával, mert hosszú kerek csík, de nem olyan vékony mint a végtagjai. Csak azt nem tudom, hogy amit fönt érzek néha kerekebb dudort, az a feje vagy a feneke?2022. jan. 11. 10:17
1/9 anonim válasza:
Hanyatt fekve ilyenkor már éreztem a kezemmel a szeméremdombom felett vagy annak magasságában a feje formáját. Amit fent érzel az szerintem a popsija. Én legalábbis mindig annak azonosítottam :)
3/9 anonim válasza:
Egy szülésznő 1 perc alatt kitapogatja. Nem kell ultrahang 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nekem anno 36 hetesen odatette a kezem,hogy érezzem én is,hogy van beékelődve a feje, hol a popsija,stb.
5/9 anonim válasza:
Meg fogsz lepődni, de igen 😂🤣 nézz utána picit 😉😉
6/9 anonim válasza:
Magadnak laikusként nem fogod, de az orvosok már az uh előtt is meg tudták állapítani, hogy fekszik a baba (nyilván a terhesség vége felé).
8/9 anonim válasza:
Persze, Leopold-műfogások néven keress rá.
9/9 anonim válasza:
Hát, én magamnak is ki tudtam tapintani, még ha nem is voltam meggyőződve róla, hogy helyesen gondolom mi micsoda 🤷♀️ Akinek viszont a szakmája, annak nem kell ehhez ultrahang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!