Magzat súlyát kellene mondani a nőgyógyásznak az ultrahangnál?
32 hetes vagyok de soha nem mond semmit a nőgyógyász hogy mennyi a súlya a pocaklakómnak..
Ismerőseim kérdezgetik hogy mennyi a súlya de sokszor csak értetlenül nézek..
Elsőnél nekem se mondta soha a doki, de akkor nem is tudtam h meg tudná becsülni.. Ahogy írta már más, Emiatt legalább nem kellett aggódnom..
Másodiknál automatikusan mondták a becsült súlyát.
Miért kéne aggódni emiatt?
Nekem megmondták a genetikai uh-kon méretek alapján a becsült súlyt és a méretek alapján a kort is. Azt is megmondják, hogy van-e gond, vagy sem, esetleg nem lát mindent jól, stb. Ha azt mondja minden oké, akkor nincs min aggódni függetlenül bármilyen adattól.
Valószínűleg azért nem mondja mert minden rendben van vele. Ha valami gond lenne a súlyával, akkor mondaná.
Nekem sem mondta soha, a leleten mondjuk rajta volt. Akkor mondta mikor baj lett és azt látta, hogy elkezd lemaradni.
Nálunk a szonografus hölgy diktálja az adatokat és az asszisztens írja.
Egyébként tudnak ijesztgetni, nekem most a 3.babanal a 32hettol azt mondtak kicsi a súlya. A 38.heten is épp 3kg-ra becsülték. Aztán 39+6 megszületett 3740grammal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!