sajnos a mai világban elég sok nő (rajtunk kívül szerencsére) úgy értékeli a karrier előbbre való mint a család, és 30-40 évesen szül. Én is látom az utcán-boltban h nálam pár évvel idősebb nők olyan megvetően bámulnak, mint aki egy szombati buli után maradt "úgy", pedig férjnél vagyok, ott a gyűrű. Annak aki barátod-ismerősöd és ilyeneket reagál az csak irigy, ne foglalkozz vele. Egy 22 hetes 23 éves kismama
2008. dec. 22. 16:32
12/15 anonim válasza:
Szia!Én mikor kismama lettem akkor az összes barátom elfordult tőlem!!!!!2 legjobb barátnőm volt az egyik megvádolt hogy loptam tőle meg ilyesmi meg ö is azt mondta h neki nem kell baba meghogy jól elbaszom az életemet!!!Én aug. 17én szültem!!!!én mikor megszültem ö akkor esett teherbe!!én 22leszek ö meg 19!!Mind a ketten 13évig a legjobb barátnöim voltak!A mai napig elsírom magam ha erre gondolok!!!!!!
2008. dec. 22. 20:41
13/15 anonim válasza:
szia
én i s20 vagyok,17hetes.most volt a lagzink.hál'istennek engem nem érnek "vádak",de nem is érdekelne.persze igy is van pár ember aki azt gondolta becsúszott,de le...om.bocsánat de ennyit érdemelnek.
sztem nem normális dolog 30 évesen szülni és sajnálom h ez igy kitolodott,de mindenki ugy éli az életét ahogy ö akarja.
ne foglalkozz senkivel csak a szereteiddel!!ez a legfontosabb!
2008. dec. 23. 20:42
14/15 anonim válasza:
Szia!Én még 20 éves se voltam mikor meg szültem a lányomat.Engem nagyon furcsán néztek az emberek szó mi szó 14 évesnek néztek. A lányom már 6 éves most várjuk a második babát.Most 26 éves vagyok és megkérdezték vagyok-e 18.A barátnőd meg féltékeny,az én barátnőm szóba se állt velem a terhesség alatt csak mikor meg lett a baba akkor jött és elárulta,hogy a féltékenység volt az oka!!
2008. dec. 29. 13:24
15/15 anonim válasza:
Én is 20 évesen szültem, 19 évesen lettem terhes. Annyi a különbség, hogy mire megszültem, én már egyedülálló lettem. Eleinte engem is próbáltak győzködni, pedig akkor még velünk volt az "apuka". Amikor egyedül maradtam, akkor valahogy nagyon megváltozott minden, mindenki segíteni akart. Most 22 vagyok, a barátaim azóta is mellettem állnak szerencsére. Az idegenek viszont sokszor furcsán néznek rám, mert sokak szerint még most is kb. 15-nek nézek ki. Hát lehet. Ezt anyukámtól örököltem, ő is fiatalabbnak nézett ki a koránál mindig is. Majd egyszer gondolom örülni fogok neki, ahogy anyukám is most már örül neki, hogy 46 évesen is kb 30-nak néz ki :) Ha nálam rácsodálkoznak idegenek, hogy ilyen fiatalon gyerekem van, akkor mosolyogva megmondom, hogy azért nem tinédzser vagyok, és bár fiatal anya vagyok, azért kicsit más, mintha egy tini anyuka lennék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!