Hogy lehet, , jól, , viselni ezeket a megjegyzéseket:majd lesz nektek is, majd, ha nem is számítotok rá. , stb?
Mi is hasonló cipőben jártunk. Én elintéztem annyival, hogy majd jön a baba, ha akar. Vagy még várunk egy kicsit. Még szeretnénk kettesben maradni. Hamarosan stb.
Nekünk a 10. hónapban sikerült.
Nekem is nehéz ezeket "jól " lereagálni.
Mi 6 hónapja próbálkozunk, én azt szoktam rá mondani "teli vigyorral", hogy rajta vagyunk nagyon:-D.
Így ejtik a témát, mert azért azt emberek prűdek, és nem kíváncsiak a másik nemi életére, és ebből arra következtetnek, hogy most részletekig menőleg taglalom a szex-taktikát:-)
Gonoszság, de az ő nyúzásuk is az.
Nekünk sz@ar, hogy nem sikerül, és a majd úgy is..... nagyon fájó megjegyzés, akár mennyire is biztatásnak szánják.
ha úgy érzem, hogy velem szemben valaki indiszkrét, én szívbaj nélkül beszólok neki, pl hogy "közöd?" Gondolom, kozmetikusként egy vendéggel ezt nem teheted meg, mert nem jön vissza többé az életben.
A másik standard válaszom, hogy ne aggódjon, dolgozunk az ügyön. Ez általában elhallgattatja őket, talán pont azért, mert mégis észreveszik magukat, hogy ez másik ember szexuális életébe talán mégse kellene bgyleütni az orrukat.
De azt is meg kell érteni, hogy kíváncsiak. 34 éves nő gyerek nélkül, miért? Persze jobb lenne, ha ezt a kérdést, csak magukban tennék fel, csukott szájjal... és magukban meg is válaszolnák maguknak: vagy nem akarnak, és az nem tartozik rám, vagy nehezen jön össze, és az még kevésbé tartozik rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!