Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit hiztatok 1 trimeszterb...

Mennyit hiztatok 1 trimeszterben??

Figyelt kérdés
2022. szept. 5. 00:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 kg plusszal mentem az első genetikaira, de másokkal ellentétben én az egész első trimeszter alatt akkor voltam kegyetlenül rosszul, ha nem ettem. Annyira éhes voltam néha, hogy

folyt a könnyem. Se előtte, se azóta nem volt ilyen (22 hetes vagyok már). Úgyhogy azóta figyelek az étkezésre, hogy ne hízzak sokkal-sokkal többet, de a 12. hétig szinte csak akkor éltem túl ha tésztát ettem kenyérrel 🤦🏼‍♀️ Ez van. Egyébként is könnyen hízok sajnos, de így meg főleg könnyű volt felszedni.

2022. szept. 5. 09:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szintén fogytam a rosszullétek miatt, első trimeszterben 4 kg ment le.
2022. szept. 5. 10:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az első 3 hónapban +3 kilót híztam (inszem volt, így a hormonok is dolgozhattak, amiket kaptam). Viszont azóta 5 hónap telt el és most tartok összesen +6,5-nél.

Mindenki más, teljesen felesleges összehasonlítani, mert nem is lehet.

2022. szept. 5. 12:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Én fogytam 2 kilót (nagyon rosszul voltam a 16-ik hétig, hányás. émelygés, étvágytalanság).

Azóta a 27-ik hétbe léptem és eddig összesen +3 kilónál járok.

2022. szept. 6. 08:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Én fogytam 1-2 kilót, előző terhességnél pedig 4 kilót fogytam a 20. Hétig.
2022. szept. 22. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!