Második trimeszteresek: mennyit híztatok eddig?
Figyelt kérdés
Hányadik hétnél jártok és mikor indult be a hízás?2016. júl. 23. 10:31
2/12 anonim válasza:
Lemaradt: 20 hetesen kezdtem el hízni. Most 26+2 vagyok.
3/12 anonim válasza:
23hetes vagyok eddig +4Kg de ebben is kételkedem szerintem nem jó a mérleg:-) csak a hasam növekszik hála az égnek máshova nem jöttek még plusszok.
4/12 anonim válasza:
25 hetes vok és 3,5 kg.kérdező te hogy állsz?
5/12 A kérdező kommentje:
Én még csak a második trimeszter elején vagyok, eddig nincs egyáltalán plusz kg mérleg szerint, de viszont a hasamon látok bőven elváltozást. Megszélesedtem, és a melleim is megnőttek és kitelt az arcom. Nem tudom hogy hogyan, mert ha minden igaz még 1-2 kg-val mínuszban vagyok az azelőttihez képest. Kicsit már most kövérnek látom magam a megszokotthoz képest, mi lesz ha még jönnek a kilók is? :P Nem baj, csak egészséges legyen a baba ;) (163 cm/55 kg)
2016. júl. 23. 12:21
6/12 anonim válasza:
16 hetes leszek holnap és 5 kg-ot tuti híztam, remélem nem többet. Igazából én is szélesedtem (ez a terhességgel jár), nagyobb lett a fenekem és combra híztam és szerintem kicsit az arcom is pufibb lett meg a melleim fél méretet nőttek eddig. Remélem, hogy túl sokat már nem fogok hízni. Én nem vagyok és nem voltam hányós és eszek mint a gép az a baj. De nem vagyok kövér, és remélem nem is jön fel már túl sok. Na de az vígasztal hogy szülés után meg szoptatáskor biztos lefogyok jócskán. Jó a genetikám.
7/12 anonim válasza:
27 hkm vagyok. Majdnem 10 kg-ot híztam. ( 173 cm / 68 kg)
De szinte csak a hasamra híztam, már hatalmas!
8/12 anonim válasza:
23 hetes vagyok, eddig 8 kilót híztam, 45kg-mal kezdtem a terhességet, és az elejétől hízogattam :) 158cm vagyok
10/12 anonim válasza:
Én még csak 14 hetes vagyok, eddig plusz 1 kilónál tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!