Csípő iszonyatos fájdalma szintén a tágulástól van? Nem korai ez még?
Éjszaka arra ébredek hogy leszakad a lábam. Nagyon fáj , ilyenkor fordulnom kell a másik oldalra, aztán kb egy óra alvás után vissza, és ez így megy napok óta. Ehhez még hozzájön az óramű pontosággal 3 óránkénti pisilés.
Nem korai ez az iszonyatos fájdalom 29 hetesen.Néha fáj a szemérem csontom is, de az ritkábban , olyankor a hüvelyembe és az ágyékomba nyilal a fájdalom.
Tágulás? vagy mi lehet , lhet hogy befordul a baba és ő feszít?
Tippeket kérnék, hogy hogy aludjak. Köszönöm
Nekem 30 hetesen kezdődött a csípőfájás és még mindig tart (36 hetes vagyok). Nekem is az a bajom, hogy nagyon nehezemre esik átfordulni egyik oldalamról a másikra.
Sajnos ez egy teljesen normális terhestünet.
Talán próbáld ki, hogy nagypárnát teszel a combjaid közé, hátha segít (nekem nem sajnos).
Nekem is a 30. hettol kezdodtek a gondok...most vagyok 35 hetes es rajottem arra, ha napkozben hagyom magam beajulni, jobban alszom ejszaka is. Parna mindig a combjaim kozott van. Nekem segit. Ha nincs, ugy erzem, kiesik a combcsontom a helyerol es nagyon faj. A heten abbahagytam a munkat is mert mar alig tudok menni arrol nem is beszelve, hogy zsibbadnak a kezeim es sokszor nem is erzem az ujbegyeimet.
Tegnap voltam dokinal. Semmit nem mondott arrol, hogy tagultam-e vagy egyeb hetkoznapi kismama problemak...amikrol fogalmam sincs elvegre elso baba...csak azt, figyeljem a baba mozgasat, ha valami nem ok azonnal korhaz, innentol barmikor szulhetek...hurrraaaa!
2.vagyok,
érdekes, mert az első terhességnél nekem sem volt ez a gondom. Az ember lánya azt gondolná, hogy már ki van tágulva eléggé, és most a második terhességnél kell emiatt szenvedni??
Épp most tettem fel egy kérdést, hogy lehet-e csillapítani ezt a fájdalmat.
Nekem már az hátam is fáj és a farcsontom iszonyatosan. Nekem egy hónapja kb, de egyre rosszabb. Be van fordúlva a Babám, úgyhogy lehet már neked is azért ilyen rossz... Ahogy napról-napra egyre jobban nő a pocim, a hátam is nagyon kezd fájni, meg mitha a melleim húznának le... hátha ír valaki valami praktikát amivel enyhíteni lehet a fájdalmat :)
A szeméremcsonti és hüvelyi fájdalom is normális, nekem olyankor szokott lenni egy olyan érzésem, hogy mintha kitágúlnék, és ki akara pottyanni a Baba...
29 hetes kismami
nagyon szépen köszönöm a sok választ, ha más nem is segít, de legalább jó volt olvasni, hogy ez szinte mindenkinél meglévő tünet. Lehet hogy tényleg befordult a baba. Hát akkor szenvedünk tovább, biztosan megéri. Nekem egyébként a párna sem segít.
Boldog babavárást mindenkinek, és fájdalommentesebb utolsó heteket kívánok, na meg könnyű szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!