Első trimeszter alatti szédülés ellen?
Első trimeszter végén járok, de tegnap éjjel hányós migrénem volt, ma délelőtt maradt abba, most meg szédülök és néha elfeketedik a kép.
A vérnyomásom 115/67 89
A cukrom 4.7
Azonkívül, hogy lefekszem aludni, és sok folyadékot iszom (ma eddig 2,5 liter vizet ittam) mit tudok tenni? Nagyon kellemetlen, és ma le kellene vinnem a kutyát is, sajnos a férjem éjszakás.
Esetleg valami mentolos?
Én vettem nózit, azt szoktam szipuzni 😄 illetve a mentolos cukorka, rágó vált be. Nem sokáig, de amíg leviszed a kutyit talán használ.
Sajnálom, én este szoktam szédülni mielőtt aludnék :(
Hirtelen jön a szédülés? Van esetleg előtte/közben izzadás is? Ha igen, akkor a cukrod esik le hirtelen, nálam ez még mindig gyakori sajnos így a 23. hétem is.
Nekem a joghurt segít leginkább benne, vagy egy darab sajt, vagy barna kenyér, korpovit keksz. Mindenképp valami ilyesmit érdemes enni ilyenkor, nem cukros dolgot, a kóla pl ezért nem jó.
#3, köszönöm szépen, akkor megpróbálok lassan elindulni.
#4, a semmiből jött, nem társul hozzá didergés, izzadás, pánik, csak kicsit sötétül a kép.
Ettem egy kis sajtot most, meg leviszem a kutyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!