Ha a terhesség elején altatót szedtem, mert nem tudtam, hogy terhes vagyok, lehet baja a babának?

Ne szedd az altatót ha jót akarsz neki!Én is szedtem sokáig mert rászoktam sajnos de mikor elkezdtünk meddőségibe járni a párommal mert sajnos nem sikerült a teherbeesés és ráuntunk a várakozásra akkor nekem ott azt mondták hogy semmiképp se szedjek semmit sem már a kezelés ideje alatt se nemhogy ha már terhes vagyok:D
Ja és altatót nyugtatóval szedtem.Xanax-Sanval kombó volt ami azért kemény és dohányoztam is.
Mikor nekikezdtünk a kezeléseknek én nem gyújtottam rá többet és nem szedtem be 1 szem altatót sem és nyugtatót sem viszont nagy szerencsém volt hogy kaptam progeszteront mert attól elaludtam éjszaka pár nap szedés után:) Így a 2 hét kezelési idő alatt nem volt gond az alvással.Mikor viszont már le kellett állni a progival akkor volt pár kellemetlen tünet az elvonás miatt de túllendültem rajta mert én egészséges babát szeretnék.
Bio-Melatonint vettem Pharmanordosat és azzal egy idő után tudtam aludni.
Tudom hülyén hangzik de nem írna fel progeszteront az orvos neked?:))
Ha azt szednéd aludnál:)
Mivel nincs szükségem progi pótlásra ezér nem is adnak.
A baba amúgy nem volt tervezve.
Nekem a melatonin nem használ sajnos.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!