Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a terhesség elején altatót...

Ha a terhesség elején altatót szedtem, mert nem tudtam, hogy terhes vagyok, lehet baja a babának?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok, szívhang minden rendben vele.

2022. aug. 30. 14:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Majd jól jön hogy nem tudsz aludni ha rossz alvó babád lesz 🙄 amugy szerintem az nem baj ha nem tudsz aludni de nem pánikolsz, hát akkor nem alszol tv-z olvass. Én bepánikoltam mindig az volt a “baj” nekem a pszichiáter azt mondta, hogy inkabb antidepresszáns mint nyugtató de én azt is leraktam ugye azt sem hagyhatod abba azonnal hanem 1-2 hetente csökkentett adag. Én nekem hamar ment szerintem 10 hetesen már nem szedtem semmit csak pszichológushoz jártam rendszeresen volt egy mélypont kb 20 hétnél de túllendültem rajta illetve segített a gondolat, hogy nem vagyok egyedül szóval pánikolni sem kell.
2022. aug. 30. 16:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Escitilt szedek antidepinek, ezt meg is beszéltem vele. Az altatóra viszont nem mondott semmit...
2022. aug. 30. 16:24
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

Ne szedd az altatót ha jót akarsz neki!Én is szedtem sokáig mert rászoktam sajnos de mikor elkezdtünk meddőségibe járni a párommal mert sajnos nem sikerült a teherbeesés és ráuntunk a várakozásra akkor nekem ott azt mondták hogy semmiképp se szedjek semmit sem már a kezelés ideje alatt se nemhogy ha már terhes vagyok:D

Ja és altatót nyugtatóval szedtem.Xanax-Sanval kombó volt ami azért kemény és dohányoztam is.

Mikor nekikezdtünk a kezeléseknek én nem gyújtottam rá többet és nem szedtem be 1 szem altatót sem és nyugtatót sem viszont nagy szerencsém volt hogy kaptam progeszteront mert attól elaludtam éjszaka pár nap szedés után:) Így a 2 hét kezelési idő alatt nem volt gond az alvással.Mikor viszont már le kellett állni a progival akkor volt pár kellemetlen tünet az elvonás miatt de túllendültem rajta mert én egészséges babát szeretnék.

Bio-Melatonint vettem Pharmanordosat és azzal egy idő után tudtam aludni.

Tudom hülyén hangzik de nem írna fel progeszteront az orvos neked?:))

Ha azt szednéd aludnál:)

2022. aug. 30. 16:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Mivel nincs szükségem progi pótlásra ezér nem is adnak.

A baba amúgy nem volt tervezve.

Nekem a melatonin nem használ sajnos.

2022. aug. 30. 16:54
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
Ezt most nem itt kéne megvitatni hanem egy orvossal.
2022. aug. 30. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!