Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki hosszú ideig próbálkozott...

Aki hosszú ideig próbálkozott a teherbeeséssel és végül sikerült neki, annak megmaradt az első terhessége?

Figyelt kérdés

2 év próbálkozás után terhes lettem, és bár nagyon örülök neki, rengeteg szomorú történet jön velem szembe, ami vetéléssel végződött. :(

Írjatok valami megnyugtatót, nagyon félek :(

2022. aug. 29. 12:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Át érzem az aggodalmad, 6 év várakozás után, most vagyok 12+4 és ez az első terhességem.

Én is nagyon aggódok, hogy nem-e lesz baj.

Őszintén szólva az elejétől fogva nem viselem túl jól a dolgot, sokat hánytam, Kiszáradás gyanújával kórházban voltam, Most napokig volt barna folyásom mert a lepény mélyen tapadó, de bízom benne hogy egészségben meg születik a babám. Bár hazudnék ha aztmondanám,nem aggódok minden nap érte 😄de hát ez ilyen. És szerintem amíg meg nem születetik, aggódni is fogok.

2022. aug. 29. 14:21
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Nekünk 8 hónap alatt jött össze, ami nem olyan sok, ezt tudom, de szinte csodaszámba ment a dolog, az orvosom nagyon kevés esélyt adott rá, mert komoly endometriózisom van. Mégis összejött a baba, és szerencsére már meg is született. :)
2022. aug. 29. 14:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 2,5év után fogant meg a kislányom, már 8 éves nagylány

A tesó szintén 2 évet váratott magára, most vagyok 12 hetes, így bízom a legkobbakban.

Nem volt egyetlen vetélésem sem, egyszerüen nem fogantak meg hamarabb.

2022. aug. 29. 14:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 év után lombikkal jött össze majd vetélés lett a vége.Semmit sem jelent hogy velem ez történt,attól neked még megmaradhat.

Majd nemsoká megyünk a következő lombikra ha minden igaz,aztán vagy sikerül vagy nem.Nem feszengek már ezen mert semmi értelme mivel ha jönni akar akkor úgyis jön előbb vagy utóbb ha meg nem akkor nem,ez van.

Külföldi lombik lehetőség még mindig ott van.

2022. aug. 29. 15:18
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek🥰
2022. aug. 30. 11:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen én féltem, az első trimeszterben féltem tőle, hogy elmegy qzert, de valahol megnyugtatott az a tudat, hogy ha el is vetélek az akkor sem az én hibám lenne valószínűleg. Hala istennek semmi ilyen nem történt és októberben itt is van a kislány. Mar nem félek, hogy történik valami mert tudom, hogy okkal érkezik pont most és ő velünk akar lenni. :)
2022. aug. 30. 14:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Már a 11. hétben vagyunk, nemsokára jön genetikai vizsgálat. Eddig minden rendben :)
2022. okt. 13. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!