Aki hosszú ideig próbálkozott a teherbeeséssel és végül sikerült neki, annak megmaradt az első terhessége?
2 év próbálkozás után terhes lettem, és bár nagyon örülök neki, rengeteg szomorú történet jön velem szembe, ami vetéléssel végződött. :(
Írjatok valami megnyugtatót, nagyon félek :(
Közel 8 év után, lombikkal fogant a baba (előtte sosem voltam terhes), most a 14. hétben járok.
Ez a "rengeteg szomorú történet jön velem szembe" csalóka, mert erre van a figyelmed kiélezve, plusz egy csomó problémamentes terhes nő nem ír ide vagy fb csoportokba, így nem tűnik fel, hogy az a rengeteg igazából elenyésző az összes terhesség vonatkozásában.
Meg olvastam itt is olyat, hogy valakinek azt mondta az orvosa, hogy a terhességek 1/3-a megszakad az első trimeszterben. Ez baromság.
Ráadásul hétről hétre kisebb az esély, hogy baj legyen.
Nekem ez az oldal segített, hogy ne görcsöljek a témán (ha jöttek a rossz gondolatok, a statisztikával szembesítettem magam):
Igen! 3,5 év várakozás után spontán fogant. 34 évesen szültem.
Én is végigparáztam a terhességem, anyuéknak csak a 17. héten jelentettük be, mert ráadásul van 2 miómám is, és tartottam tőle, hogy meg sem marad a baba. De szerencsére egészségesen megszületett.
Kíváncsi leszek sikerül-e mégegy baba, és vele hogy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!