Van itt valaki akinek hosszú próbálkozás után ugy sikerült teherbeesni hogy aktus után egy darabig ugy maradt felpockolt derékkal?
Figyelt kérdés
Pozitív válaszokat szeretnék,köszönöm2016. nov. 30. 14:48
1/7 anonim válasza:
Hogy az miatt estem e teherbe nem tudom. De aktus utan mindig feltettem minket labam a falra. Ugy voltam kb 10 percig...
Meg nem keltem fel reggelig.
De mas oka is volt a 4 ev siketelensegenek. Mikor azok megoldodtak akkor igy probaltam segiteni a kiskatonaknak :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2016. nov. 30. 17:35
3/7 anonim válasza:
Nekem tuti, hogy az jött be!!! 4 év után próbáltam és igazából nem tudom, hogy pontosan meddig, de elég sokáig tornáztam az ágyban :) amikor elzsibbadt a lábam, akkor leengedtem, aztán megint vissza. Kb 2-3 órán át szórakoztam :) A férjem meg röhögött rajtam :D (aztán persze könnyekben úszva fogadta a jó hírt, mikor pozi lettem :) )
4/7 A kérdező kommentje:
De jó ezt olvasni gratulálok én multhonapba kezdtem ezt el és plusz pé körül kétnaponta. Meg méhpempő kúrát tartottam, mára nem vártam de volt már hogy pár napot késett ugyhogy várok még a teszttel
2016. dec. 1. 11:02
5/7 anonim válasza:
Nekünk első hónapban összejött, de én is felraktam a lábaim a falra. Kb. 10-20 percet voltam feltett lábakkal. :)
6/7 anonim válasza:
Hátrahajlo a méhem.Én párnát tettem a csipöm alá.3 honapban sikerült a fiam.
7/7 anonim válasza:
6. próbálkozós hónapban tettem párnát a popsi alá pár percre - biztos ami biztos alapon - emellett akkor kezdtem el szedni a folsavat, és hőmérőzni is. Következő hónapban már nem kellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!