11/14 anonim válasza:
10. De hazugságokat terjeszteni van időd. Okké 😆
12/14 anonim válasza:
Nekem gyógymasszőr végzettségre ráépülő kismamamasszőr végzettségem van. Ilyennel lehet masszírozni, kivéve az első trimesztert (vetélés veszélye), illetve az utolsó hónapot (koraszülés veszélye). Másféle fogásokat alkalmazunk, és nem minden területet kezelünk. Ilyen végzettség nélkül viszont valóban nem szabad.
13/14 anonim válasza:
Én gyógymasszőrhöz szoktam járni nyak/váll miatt. Lentről,deréktól indul felfelé a masszírozással és mondta ha kismamaként is szeretnék menni akkor természetesen derék tájon nem masszíroz csak vállnál.
14/14 anonim válasza:
Azért vicces, hogy azt pontozzák le, aki ért hozzá. :) Mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!