Mèg is mit tegyek ?

Attól függ mi miatt vagy táppénzen és hol jársz a terhességben.
Én az elején voltam táppénzen akkor mozdulni se tudtam, minden szagtól és illattól hánytam így például egy főzős program lett volna a pokol számomra, de máshova se lettem volna képes elmenni, egész nap feküdtem.
A utolsó hetekben vagyok most újra táppénzen, sajnos sok mindent kell csinálnom, de nem is tudnék pihenni, viszont a munkámat se tudnám ugyanolyan színvonalon ellátni. Most egy névnap vagy szülinap általában nem olyan nagy durranás, ülni kell beszélgetni meg tortát enni. Ahogy érzed, a párod nem valami kedves hogy erőltetni akar bármit.

Ha nagyon hivatalosan akarok kukacoskodni táppénz alatt nem mászkálhatsz csak úgy el bulikba, rendezvényekre. Persze 99%ban sose derül ki, meg nem foglalkoznak vele, de elég egy "jó akaró" és táppénzcsalás miatt elővesznek.
Amúgy ha nem akarsz menni, mert félsz hogy összeszedsz valamit ne menj...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!