Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a babámnak, ha a férjem...

Árt a babámnak, ha a férjem néha megver?

Figyelt kérdés
A hasamat sosem üti.
2008. jan. 2. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%
Bocsi de az ilyen seggfejeket mint a férjed kellene agyonrugdosni amiért erkölcsileg annyira nulla, hogy kezet mer emelni a terhes feleségére. Ha az én párom ilyen lenne a kezeit tördelném el, nemhogy gyereket szüjek neki. Ülj le vele beszélgetni, és kérdezd meg tőle, hogy ő normálisnak tartja-e magát, hogy a leendő gyermeke anyját üti se Rád, se a Picire nem gondolva. És nem kell tűrni az ilyet!!!!!! Igenis állj a sarkadra mert a gyerekedért Te leszel a leginkább felelős mert ha már most hagyod, hogy ezt csinálja, akkor mi lesz később?????????
2008. jan. 3. 10:46
 12/14 anonim ***** válasza:
95%

Mindenképp kérjél segítséget védőnőtől, orvostól, családsegítőtől, rokontól baráttól, teljesen mindegy, de ne maradj egy ilyen emberrel!!! Soha nem fog megváltozni. Ez büntetendő, amit tesz.

Engem egyszer ütne meg férfi, az biztos.

Párom kollegája is ilyen kapcsolatban élt, többet volt az ügyeleten, mint otthon, de ráhatással hál isten elhagyta, és most teljesen megváltozott, nyugodt, szép, rendben az élete.

Neked is azt tanácsolom, mielőbb változtass!!

2008. jan. 3. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:
96%
Aki egyszer megüt,az megteszi máskor is!!!Főleg ha jól sejtem nálatok nem is az első eset!Ne haragudj,de én nem értelek meg!Miért hagyod??!Az első pofon után le kellett volna lépni,onnan nincs visszaút!!Még mindig nem késő!Biztos fenyeget majd,meg ilyenek,de most légy erős!Megéri a saját és gyermeked jövője érdekében!Ne hidd,hogy nem találsz jobbat,aki jobban szeret!Hidd el,hamar megtalálod azt aki tisztel és szeret!Anyámat soha nem ütötte meg apám,viszont folyamatosan veszekedett vele.Sokat ivott.Úgy nőttem fel,hogy állandó aggodalom volt bennem!Gyakran rosszúl lett az idegeskedés miatt (szívbeteg)!Ha nem voltam vele végképp féltettem,nem voltam nyugodt!Nem értettem miért nem vál el tőle!?Mikor nagyobbak lettünk ezt mondtuk is neki.Mindig fogadkozot,sírva könyörgött,hogy maradjon vele,megváltozik,szereti!Ő meg "megbocsájtott"!Pontosabban,mint utólag kiderült miattunk nem hagyta ott,meg az anyja mondogatta neki mindig,hogy egyik pasi sem jobb,mint a másik,mással ugyanúgy lennének gondjai,blabla..!Nekünk jobb lett volna apa nélkül felnőni,mint egy ilyen apával.Ha nem ivott nagyon normális volt ugyan és nagy szíve volt,de amikor ivott,akkor többet ártott nekünk lelkileg,mint amit kaptunk tiszta pillanataiban!9 éve meghalt!8 éve anyám hihetetlenül boldog,egy nagyon normális férfival,aki mindent megtesz érte a mai napig!Mi is nyugodtak vagyunk azóta,nem kell izgulnunk,hogy mi lehet otthon!Utólag Ő is bánja,hogy ennyi ideig kitartott a rossz mellett!Neked még nem késő!Te már tudod,milyen egy rossz férfival élni,ne hagyd,hogy a gyereked is megtapasztalja ezt!!!!Inkább apa nélkül,mint egy rossz apával!!Magadtól is elveszed az esélyt ha vele maradsz!Megérdemel ő ennyi áldozatot!?Biztosan nem,hisz bánt titeket!Lépj le mihamarabb!Ez így csak rosszabb lesz,ha maradsz!Emlékszem egy nagy balhéra.Részletesen elmeséltem anyámnak,ő meg csak nézett,hogy én erre nem emlékezhetek,hisz még egy éves sem voltam!Csodálkozott és én is,hisz bennem a mai napig úgy él az eset,mintha nemrég történt volna!Korábban vagyunk tudatunknál,mint gondolnánk!A te gyermekedben is korábban tenne kárt egy ilyen ember,mint azt bárki is gondolná!Ne hagyd!!! Sok sikert bárhogy is döntesz!!
2008. jan. 3. 11:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi lett veletek azóta?
2016. nov. 27. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!