Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a babámnak, ha a férjem...

Árt a babámnak, ha a férjem néha megver?

Figyelt kérdés
A hasamat sosem üti.
2008. jan. 2. 19:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Milyen kedves férjed van?Nem kellene lassan elválni?Vagy mit vársz?Majdcsak megjavul?Esetleg azt is tétlenül akarod nézni,h nemcsak téged,hanem a gyereket is veri?????

A téged ért ütések a picinek sem tesznek jót!

2008. jan. 2. 20:08
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Úristen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A férjedet kéne agyonütni!!!!!És te még szülsz egy ilyen embernek???Erre a kérdésre ne haragudj de nem tudok mást reagálni.
2008. jan. 2. 20:11
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Huuuuuuuuuu..ezek durva dolgok es sajnos sokan(???) nem ertik meg.....nem mintha engem verne a ferjem....

A veres semmikeppen nem tesz jot, se neked se a babanak...old meg ugy a dolgokat, hogy jo legyen..inkabb neveld egyedul vagy akarmi mast csinalj minthogy hagyd azt az allatot vaganykodni!!!

2008. jan. 2. 20:19
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Ákllítólag ha az anyát nagyobb ütés éri, az meglátszik a picin. De lehet, h ez csak mende-monda. Mindenesetre, Anyukám amikor terhes volt velem balesetezett, a leginkább a hátsóját ütötte meg és nekem meg van ott egy hatalmas folt. Lehet, h a biztonság kedvéért érdemes lenne utánanézned, h milyen szociális helyekre tudnál elmenni,ha nagyon eldurvulna a helyzet ( pld Nane Apalítvany) Vigyázz magatokra!
2008. jan. 2. 20:44
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Fizikailag nem feltétlenül árt a babának, de lelkileg bizony árthat! Ami ugyanis téged stresszel azt ő érzi!

Ami Neked rossz, az neki is! Arról nem is beszélve, hogy miből gondolod, hogy a születése után ezt abbahagyja az apja? És azt, hogy őt nem fogja bántani, miből gondolod? De még ha őt nem is bántja, komoly lelki sérüléseket szenved, ha látja/tudja, hogy az apja veri az anyját!

Ha saját magad miatt nem is hagyod ott, a születendő gyermekedért tedd meg! Az ő egészséges fejlődése a legfontosabb!

Vannak jó anyaotthonok, ahol az ilyen problémával élők szülésig lakhatnak és még utána is, amíg nem lesz jobb, rádásul segítenek is, hogy rendbejöjjön az életetek!

Ha nem tudod, hol keress ilyet, kérd meg a védőnődet, hogy a következő látogatásodig keressen Neked egyet segítsen, hogy odaköltözhess!

És még egy fontos dolog! Ha az elköltözésed után (vagy előtte, ha tud róla) a férjed elkezd fogadkozni, hogy soha többet nem bánt, akkor se maradj vele! Legyél erős és a gyermekedért lépj ki ebből a kapcsolatból! Őérte muszáj!

2008. jan. 2. 21:00
 6/14 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon sajnálom, hogy ver a férjed, és valahol megértem, hogy nem hagytad őt ott eddig, sokszor fél attól a nő, hogy majd pont ezért fog bosszút állni a fárje. ... meg azt sem írtad, hogy miért. valami kiváltja gondolom. vagy orvoshoz kéne vitetni őt. kérj segítséget. szülők, rokonok. .... ha lehet, beszéld meg vele. ... megértelek. ... a kicsinek árt. ideges vagy, félsz, akár hamarabb beindulhat a szülés is, és mi lesz, ha egyszer tényleg megveri a kicsit, mert sokat sír éjszaka vagy valami?.... kérj segítséget. sajnálom.
2008. jan. 2. 22:06
 7/14 anonim ***** válasza:
98%
Persze hogy árt! És az is árt, hogy szó nélkül hagyod. Én is otthagytam a férjem, pont terhesen, pedig ő "csak" egyszer rúgott belém. Ez pont egygyel több mint elég.
2008. jan. 2. 22:34
 8/14 anonim ***** válasza:
97%

Nagy a te tűrőképességed. Én hamarabb tudnám megbocsátani a férjemnek ha megcsalna, mint azt ha megütne. Főleg hogy ráadásul te még épp terhes is vagy, feltételezem az ő gyerekével.

Hallottál már olyan gyerekekről, akit úgy megvert a szülő, hogy komoly sérülést szenvedtek, vagy akár meg is haltak? Épp eléggé megszenvedsz te azért hogy ez a gyerek világra jöjjön. Nehogy hagyd már, hogy egy agresszív, emberek alig nevezhető pasi tökretegye a kis életét, csak mert ő midenhtónak képzeli magát azért, mert képes volt egy gyereket összehozni. Te legyél az okosabb, végülis te cagy a gyerek anyja!!!

2008. jan. 2. 23:01
 9/14 anonim ***** válasza:
97%

JESSZUS!

Én ilyen embernek kapásból nem szülnék gyereket, azt is verni fogja!Hogyan vállalhatod be ezt?

Itt nem az a kérdés árt e a verés a babának, hanem miért nem válsz el tőle azonnal?

Szerintem egyébként ami árt a mamának árt a babának is!

2008. jan. 3. 07:55
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Terhesség alatt anya és gyermeke egy test egy lélek. ami neked rossz rossz neki is,ha sirsz sir ő is(ez kicsit késöbb 20. hét után van).

szerintem se maradj egy ilyen emerrel.

én azt hittem hogy milyen rossz sorsom van,mert olyan embernek szülök gyereket aki nem akarja felválalni,de szilveszter óta másképp viselkedik ugyhogy nem kizárt hogy meggondolja magát,de a férjed sosem fogja abbahagyni,az én

párom azt mondja,hogy akarat gyenge az az ember aki egy nőre kezet emel,pláne ha megüti.én nagyon berágtam a páromra és neki estem és ütöttem vágtam ahol értem,és erre

azt mondta hogy megérdemelném a pofont de nem tőle fogom megkapni.én engem is egyszer üthet meg egy pasi,és az volt az utolsó lépése ebben a kapcsolatban.

2008. jan. 3. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!