Mikor lehet odaadni a kifli csücskét a babáknak? 8hós babámnak odaadta a férjem, tömködte a szájába és nyalogatta, de elvettem tőle nehogy valami baja legyen tőle.
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 21:13
1/8 anonim válasza:
Én már adtam a babámnak ebben a korban, de persze eleinte csak akkor amikor ott ültem mellette és figyeltem hogyan nyammogja nehogy véletlenül félrenyelje. Szerintem nyugodtan megpróbálhatod.
2/8 anonim válasza:
én még nem adok neki, majdnem 9hós. és nem a liszt miatt, olvastam a lisztérzékenységes dolgot itt 1ik nap és tök egyetértek vele, sokkal inkább az élesztő, az összefogdosás és ilyesmik miatt.
3/8 anonim válasza:
Én adtam a 9 hónapos babámnak, de eldobja, nem eszi meg. Pedig mindent a szájába vesz. Ez miért van?
4/8 anonim válasza:
Én adok neki de előtte egy két napig szárítom mert így kissebb az esélye, hogy nagyobbat harap belőle. És jól dörzsöli az ínyét. Jobb mint bármilyen rágóka, csak tényleg légy ott mellette.
5/8 anonim válasza:
miért van az, hogy ezen az oldalon csak helyeselni lehet???? én nem értem.
azért pontoztok le, mert nem adok neki kiflit. mindenkinek azt kell mondani, amit hallani akar??? máshogy nem láthatja a dolgokat az ember???
bocsi kedves kérdező, hogy pont a te kérdésednél akadtam ki.
6/8 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle hacsak be nem nyel egy nagyobb darabot. Ne hagyd egyedül vele és nyugodtan rágódhat rajta.
7/8 anonim válasza:
6 honapos korig kell glutenmentesen taplalni a babakat. 8 honaposnak mar nyugodtan lehet kiflit adni.:)
8/8 anonim válasza:
Gondolom a fulladas miatt kerdezed, ugye? Szerintem adjal a kiskezebe, de maradj ott mellette, es otthon legyetek, ne babakocsiba toljad, ahhoz meg kicsi, hogy ott egyen. Mert tudod a kocsi ezetleg megbillen, es benyeli a baba a kiflit.
Szoval add a kezebe, es ha tetszik neki, szereti, akkor elnyammog rajta. Ha nem kell neki, probald kesobb, nem lenyeg amugy, hogy kiflit ragjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!