Mit adtok 9 hós babának vacsorát? Még nincs foga. Anyós nagyon mondja, h kifli stb és meg maradnék a főzinél.
a főzelék nagyon jó! De nyugottan adhatsz neki kifli csücsköt is, de attól nem fog jól lakni.
Én azt csinálnám a helyedben, hogy meg etetném főzivel, amit szokott vacsizni, és utánna adnék kifli csücsköt vagy kenyér héjjat (ne legyen túl kemény, felsértheti az ínnyét) és akkor az anyós is megnyugszik!
Ha gondolod!
reggel kap tápot
títórai gyümi túróval rizspehellyel
ebéd főzi hússal
uzsi ugyanaz mint a tízórai
vacsira adtam főzit és fürcsi után táp
Èn este semmi képpen sem adok fözeléket. azt meg is kell emészteni és a jó alváshoz nem szabad nehéz kaját adni neki.
nekünk fözeléket fö étekzésre kapja délben. aztán vacsorának tejpépet kap és kap néha kiflit, kenyeret, de azt még csak kiegészítésnek, adtam paradicsomot is neki de éppen csak. ez este 6 körül van.
Aztán lefekvéshez ami kb 8-kor van kap tápszert.
tejpépet nem nagyon akarok adni neki
próbáltam bébi tejbe darát de az de kellett neki.
én este azért adtam főzit, hogy aludja át sz éjszakát. Különben nem aludta át, fel kellett, kelni, és 2kor etetni.
Na inkább a főzelék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!