Mikor adjam a vacsorát babámnak, hogy éjszaka ne legyen éhes?
8körül kel akkor szopizik
10kor tízórai(gyümölcs joghurttal,vagy túróval,vagy keksz-szel)
Így néz ki egy napunk, később kellene adnom neki a vacsorát,vagy több szilárd étkezés kellene már neki??
Ebéd fél1 körül valamilyen főzelék husival, sajttal vagy tojássárgájával,tészta rizs is megy már neki
Fél4-4 körül szopizik
6 körül szopizik
7óra fél 8 vacsora főzelék vagy tejpép
Fél9fürdés és utána szopizik még.
Van,hogy már éjfélkor kel szopizni, de van,hogy 3-2 óra körl,teljesen változó.(9 hónapos)
nincs semmi baj a napirendetekkel. Lehet hogy szomjas és azért kel fel.
Az én kisfiam most 2 éves, és van hogy hajnalban felébred és kér egy kis tejet. (már nem szopizik)
Ez gyerekfüggő...
már írtál ki kérdést ugye?
Szerintem délutánra adhatnál még alami plusz szilárd uzsit!
Gondolj bele, délután, mikor a legaktívabb ideje van(legalábbis a másik kérédedből ez derül ki)nem eszik semmi szilárdat!
fél1kor eszik, aztán csak szopizik és legközelebb 7-8 között eszik!
Én legalább 1 banánt, vagy egy joghurtot vagy valamit beiktatnék 4-5 körül.Vagy adj neki kölesgolyót, abban is sok rost van...de ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy megoldódik a probléma, de egy próbát megér....
Ja és szerintem egy pár falat reggelit is kaphatna már...lassan 1 éves!
Igen, írtam:):)
Ma kapott is 4 órakor gyümölcsöt,túróval,majd éjszaka kiderül,hogy jobb lesz e így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!