12 hetes vagyok,kevés barna váladék jött belőlem, törlésnél. Enyhén fáj a hasam lent. Menjek Sürgősségire?
Én egy kis derékfájással is szaladtam a sürgősségire. Akkor voltam 16 hetes ( második terhességem) jelenleg 23 hetes vagyok. Elmondanám h nem küldtek el, nagyon kedvesek voltak velem.
A dokim anno azt mondta h ha barnázok ne is hívjam hanem azonnal kórház.. Nem is értem az ilyet mire vársz... Gyakori kérdéseken... Ahelyett h inkább elmennél megnézetni. Senki nem fog kinevetni vagy bunkó lenni emiatt. A másik dolog meg én úgy vagyok vele hogy inkább potyára menjek be minthogy baj legyen.a védőnőnek meg nem oszt nem szoroz h mi van veled... Nem is értem mit vársz tőle... Ő nem orvos!!!!
Hozzám 30.
És már voltam 6 hetesen lekezelőek voltak, alig akartak meg vizsgálni.
Ezzel nem
Surgossegire kell menni hanem a nogyogyaszati ambulanciara.
Szerintem a velemenyunket kerted…. Szoval en biztos bementem volna, de nem vagyunk egyformak!😀🤷🏼♀️
A lenyek h a vedono megnyugtatott😀
Akkor most irjam le, hogy lehet, hogy a 9. hét óta elhalt a magzat, és most kezdi kilökni a szervezeted? Mert én így jártam csak 9 hetesen,nem 12. Nekem folyamatosan több lett a vérzés es erosebb színű en ekkor mentem be, de előtte hivtam a kórházat, hogy mit tegyek. 9 HETESEN, NEM 12.
Ha szexeltetek is lehet barna folyás... amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!