Hematoma a 12 hetes ultrahangon. Tapasztalatok? (Többi a megjegyzésben)
Azt jelenti hogy feküdj!
Nincs főzés, közben ácsorgás, meg sétálgatás.
Fürdés, wc aztán ennyi.
szia nekem 7hetesen találtak hematomat a petezsák fölött! Énis barnáztam azert mentem be a korházba sosbe . de én csak kicsit max pisilésnel de persze féltem igy bementem. ott először méhszáj vizsgálatnál azt mondta az orvos ő nem aggódna nincs aktív vérzés zárt a méhszáj de monta hogy nézzük meg uh a picit. És akkor látta a petezsák feletti csîkot. aztmondta ez igy veszélyes mivel a petezsák fölött van és ha leváll baj lehet. én nagyon megijedtem. írt vel utro hüvelytablettát és rutascorbin azthiszem .
azt egész 12.hétig szedni kellett kb 5hétig. és fekvés. itt nem azt értem hogy én 0-24be feküdtem. de sokat kelett pihenni. kb 3 hét után már nagyon kicsi volt a csík. a 12 hetes uhra pedig el is tűnt.
azóta 18hetes vagyok . kb 9hetesen ugy tett nekem az orvos nézzük meg egyáltalán él e még az embrió... hát ne tudd meg mit éreztem akkor . de szerencsere eddig minden rendben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!