Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes vagyok,kevés barna...

12 hetes vagyok,kevés barna váladék jött belőlem, törlésnél. Enyhén fáj a hasam lent. Menjek Sürgősségire?

Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 11:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért 3 hét nagy idő ilyenkor, biztosan nyugodtabb lennék, ha megerősítenék, hogy az embrió azóta is fejlődött, jól van, a vérzésnek meg semmi köze hozzá.

De ez én vagyok.

Viszont ha 12 hetes vagy, nem lesz hamarosan, mondjuk a jövő héten genetikai UH?

2022. aug. 21. 12:31
 12/30 A kérdező kommentje:

De igen

30.án lesz.

2022. aug. 21. 12:35
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Az azért még messze van, én is most leszek 12 hetes, és tuti biztos, hogy ilyennel bemennék a kórházba
2022. aug. 21. 13:11
 14/30 A kérdező kommentje:
El készülök, Ha lesz ilyen a mai nap folyamán még, akkor be megyek meg nézetem.
2022. aug. 21. 13:13
 15/30 anonim ***** válasza:
93%
Ha te magad teszed fel a kérdést, és a legtöbben azt írják hogy menj be, te meg utána érvelsz hogy de miért nem kell, akkor miért tetted fel? Közvéleménykutatás?
2022. aug. 21. 14:02
 16/30 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem, miért tetted fel a kérdést, ha nem veszed figyelembe a válaszokat.

Talán 1-2 olyan írt aki szerint ez bagatell dolog (vagy ha vetélsz, már úgyis mindegy alapon nem menne el), de a többi megnézetné.

Te pedig még emellett vasárnap ráírsz a védőnőre, ami főleg agyament dolog, mert nem azért van a telefonszáma vagy a Messengere, hogy te a munkaidején kívül zargasd. Neki vak munkaideje, hétfőtől-péntekig, 8-16-ig maximum.

Nekem ehhez nem lenne képem. Főleg, hogy mi a jelentősége annak, amit mond? Ő sem lát beléd, ő is azt fogja mondani, nézesd meg, ha akarod. Te meg valószínűleg ugyanúgy nem fogsz elmenni.

Ha meg azt mondja, ne menj, semmiség, az szerinted garancia, hogy tényleg minden oké, és akkor megnyugodnál?

Egyszerűen nem értem, miért születnek ilyen kérdések itt gyik-en. Aki nem képes bemenni megvizsgáltatni magát, ha vérzést tapasztal terhesen (a barnázás is vér, csak alvadt!), az miért csinál úgy, mintha aggódna? Aki aggódik, nem otthon lesegeti pisi után a wc papírt, hanem megy megnézetni, minden oké-e.

2022. aug. 21. 14:30
 17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek. Úgy döntöttem a védőnő javaslatára, hogy várok.
2022. aug. 21. 14:48
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem szaladok a Sürgősségire, mert ez elő fordulhat, de ha görcs lenne, vagy ismét barnazás van akkor be fogok menni.
2022. aug. 21. 14:49
 19/30 anonim ***** válasza:
91%

😅🤣😂

Oké, akkor most ezt itt zárjuk le...

2022. aug. 21. 14:49
 20/30 anonim ***** válasza:
92%

Igen, a védőnő javaslatára... Véletlenül sem ez volt a szándékod már eddig is.

Amúgy le a kalappal, tényleg szuperképességű védőnőd van. Messengeren át hallotta a szívhangot, és megnyugtatott: minden rendben!

2022. aug. 21. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!