Ha kórházban csinálják a 12 hetes utrahangot,az ingyenes?
Szuper,köszi.3 éve magánba 40 ezer volt.😬
Most is magánba járok,csak ez a doki nem csinál genetikai ultrahangot.
Ha lombinált tesztet is kérsz mellè ès ha lehet egyáltalán ( mert nem minden kórhàzban lehet), akkor ott is fizetni kell èrte, csak az UH ingyenes
Más tesztet nem tudom lehet-e kórhàzban ( prena, nifty panoráma)
Én semmi pénzért nem csináltattam volna tb alapon a 12.hetes genetikai uh-ot,amiket hallottam róla.
Egyébként igen ingyenes az uh, a kombinált tesztért kell fizetni, ha szeretnéd azt is csináltatni.
Alapból igen, ingyenes. Amint már írták is, abban genetikai nincs benne (ez ugye nem kötelező de erősen ajánlott teszt), plusz a legtöbb helyen kísérő nem mehet be (apuka sem), és olyat is hallottam, hogy a monitor nem volt az anya felé fordítva, tehát ő semmit nem is láthatott az egészből. Nyilván nem mindenhol van így államiban sem, de arra jó felkészülni, hogy lehetnek ilyen körülmények is.
Nem tudom hol laksz, mi a Hepinet-nél voltunk, az kb a legolcsóbb magán a piacon és teljesen meg voltunk vele elégedve, férjem bejöhetett, szép volt a kép, kedves a szonográfus. Itt 40 az UH plusz a genetikai, sima UH 2600. Több városban van rendelőjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!