Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héten érzik meg az...

Hányadik héten érzik meg az első babát váró kismamák a baba mozgását?

Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 08:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én betöltött 12. hét után éreztem először a rúgását, este lefekvésnél. Eleinte nagyon gyengén és csak egyet, aztán egyre erősebben és sűrűbben. Aztán már nem csak este, hanyatt fekve.
2022. aug. 21. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
12 héten? Jó korán! Nekem már a 17 hetet is alig akarta elhinni a védőnő, annyira korainak tartotta.
2022. aug. 21. 14:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, de tényleg nagyon gyengén eleinte, és csak este hanyatt fekve egyet-egyet!
2022. aug. 21. 15:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Én most vagyok a 19. hét elején, eddig semmit nem éreztem. Pont tegnap viszont egy kis bökést. Aztán még utána párszor ugyanezt.
2022. aug. 21. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
19-20. héten, vagyis pont a napokban, még elég friss az élmény. Őszintén szólva érzésre még mindig nem merném fixen kijelenteni, hogy ő az, de mivel egyre többször érzem ugyanazt az érzést, rendszertelen, egymás után 2-3 kis "bökés", így gyanítom, hogy ő lesz az. A korban is benne vagyunk már, hogy bőven érezhessem.
2022. aug. 22. 10:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Én a 21-hét körül éreztem először biztosra.
2022. aug. 25. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!