Kismamák,hogy vagytok?Hanyadik hétben vagytok?Na és a névválasztással hogy álltok?Akinek van kedve írhat privátba szívesen beszélgetnék!
Én ma vagyok 30 hetes terhes. Első terhességem amit nagyon nehezen viselek. 9 hetesen magas vérnyomás miatt kórházba kerültem. Azóta gyógyszert szedek rá. Hónapokba telt mire megszokta a szervezetem a gyógyszert. Nagyon rosszul voltam. Most már kicsit jobb. Most az állás a nehéz mert nagyon hamar elfáradok és bekényedik a pocakom. Illetve ha fekszem már elég nehezen kapok levegőt...
Na meg az sem segít, hogy 8 hónapja 4 fal között vagyok egyedül.
Páromhoz költöztem, 200km-rel arrébb a szülővárosomtól, itt nem ismerek senkit sajnos, a párom szinte minden nap dolgozok, úgyhogy nehezen viselem egyedül a mindennapokat.
Egyébként már megvan mindenünk, Megvettünk mindent. Már csak meg kell születnie a kisfiamnak 😁
Remélem semmi baj nem lesz. Volt 1 vetélésem korábban 6 hetesen, úgyhogy most mindentől félek.
Te hogy bírod? Hogy álltok?, 🙂
Szia. 11 hetes vagyok a 3.babámmal :)
Van már 2 lányom. ( 7,5 illetve 5 évesek )
Elég ramatyul vagyok nap mint nap.. :D
Hányás, extrém fáradság stb.
A neveken egyáltalán nem gondolkodtunk még. Nem szoktuk elsietni, a második lányomnál kb 38 hetesen döntöttünk 😂
Ha fiú akkor az apukája után Gábor lesz ( kedvenc nevem amúgy is :) )
Te hogy vagy? :)
32 hetes vagyok ikrekkel(1 fiu, 1 lany). Mar van ket gyerekem(ket kislany), 4 evesek es ok is ikrek. A mostani terhessegen elott volt egy vetelesem, ugyhogy nem vagyok nyugodt, de most mar igy a vegere talan kevesbe vagyok ideges. Sajnos borzasztoan vagyok,ugyanugy,mint az első babaknaknal. Folyamatosan rosszul vagyok, hanyingerem van, szédülök. Ajultam is mar el többször. De vannak jobb napjaim is, pl ma:)
Nevekkel mi meg bajban vagyunk, vannak otletek, de meg nem tudjuk, melyikeket válasszuk.
#6 vagyok
Köszönjük! Boldog babavarast mindenkinek, aki meg mar az utolsó hetekeben van, kitartas!!
En 31 hetes vagyok es kisfiu :) Az elejen kb huszadik hetig voltak rosszul leteim es volt hogy mindennapos volt a hanyas is :/ na de hat ez ilyen.
Egyebkent elso baba, a neve mar akkor megvolt amikor meg meg sem fogant :D Angliaban elek es a ferjem angol de olyan nevet valasztottunk aminek otthon is van megfeleloje.
Tervezett baba volt, de sajnos voltak nehezsegeink. Masfel ev volt mire sikerult.
Mostanaban kezdett el jobban fajni a szemerem csontom amire a vedono azt mondta hogy normalis. A hasam neha feszul de ezeket leszamithva minden rendben van halistennek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!