Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák,hogy vagytok?Hanyadik...

Kismamák,hogy vagytok?Hanyadik hétben vagytok?Na és a névválasztással hogy álltok?Akinek van kedve írhat privátba szívesen beszélgetnék!

Figyelt kérdés

2021. máj. 24. 16:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
6. hetes vagyok még csak, eléggé az elején. :) A nevekkel jól is állunk meg nem is, a fiút már tudjuk mert az első gyereknél kiválasztottuk, lány névből viszont nem állunk túl jól. Koncepció van, illetve van kb 50-50 nevet felvonultató listánk is mindkét nemre, de a kislányt még nem döntöttük elc az pedig nem segít, hogy mivel a férjem külföldi ezért kb bármilyen eredetű név szóba jöhet.
2021. máj. 24. 17:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ma vagyok 30 hetes terhes. Első terhességem amit nagyon nehezen viselek. 9 hetesen magas vérnyomás miatt kórházba kerültem. Azóta gyógyszert szedek rá. Hónapokba telt mire megszokta a szervezetem a gyógyszert. Nagyon rosszul voltam. Most már kicsit jobb. Most az állás a nehéz mert nagyon hamar elfáradok és bekényedik a pocakom. Illetve ha fekszem már elég nehezen kapok levegőt...

Na meg az sem segít, hogy 8 hónapja 4 fal között vagyok egyedül.

Páromhoz költöztem, 200km-rel arrébb a szülővárosomtól, itt nem ismerek senkit sajnos, a párom szinte minden nap dolgozok, úgyhogy nehezen viselem egyedül a mindennapokat.

Egyébként már megvan mindenünk, Megvettünk mindent. Már csak meg kell születnie a kisfiamnak 😁

Remélem semmi baj nem lesz. Volt 1 vetélésem korábban 6 hetesen, úgyhogy most mindentől félek.

Te hogy bírod? Hogy álltok?, 🙂

2021. máj. 24. 18:17
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia. 11 hetes vagyok a 3.babámmal :)

Van már 2 lányom. ( 7,5 illetve 5 évesek )

Elég ramatyul vagyok nap mint nap.. :D

Hányás, extrém fáradság stb.

A neveken egyáltalán nem gondolkodtunk még. Nem szoktuk elsietni, a második lányomnál kb 38 hetesen döntöttünk 😂

Ha fiú akkor az apukája után Gábor lesz ( kedvenc nevem amúgy is :) )

Te hogy vagy? :)

2021. máj. 24. 19:02
 4/13 A kérdező kommentje:
2.)Akkor drukkolok hogy minden rendben menjen,én 23.Hétben vagyok,nos,nagyon izgulok,van már egy 1,5 éves kislányom,nála is lehetne írni egy regényt a terhességről...De a mostaniról,indulok onnan,hogy az első hetekben még nem volt probléma,15 hetesen elkezdtem egy hirtelen súlycsökkenést(54,5-40 kg-ra),aztán egyre javult,a 18.Hétre már teljesen jól viseltem.Aztán a mai napig időnként elkezd görcsölni a hasam,doki szerint ez teljesrn rendben van.Párom nálunk is dolgozik,szinte csak reggel látom...Szintén mi is már mindent beszereztünk,megvan a név,kivéve a szobával nem állunk készen,még rendezgetni kell a tárgyakat,bútorokat.Szép estét,köszönöm a választ!
2021. máj. 24. 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:
36 hetes vagyok, kislány, meg van a neve már egy jó ideje. Elég nehezen viselem már, nem bánnám ha jövő hétvégére megszületne. Mindene megvan, minden készen áll. Rengeteg jóslóm van, sokat keményedek. Nem volt egy felhőtlen várandósság, cukros is lettem. Várom a szülést!
2021. máj. 24. 19:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

32 hetes vagyok ikrekkel(1 fiu, 1 lany). Mar van ket gyerekem(ket kislany), 4 evesek es ok is ikrek. A mostani terhessegen elott volt egy vetelesem, ugyhogy nem vagyok nyugodt, de most mar igy a vegere talan kevesbe vagyok ideges. Sajnos borzasztoan vagyok,ugyanugy,mint az első babaknaknal. Folyamatosan rosszul vagyok, hanyingerem van, szédülök. Ajultam is mar el többször. De vannak jobb napjaim is, pl ma:)

Nevekkel mi meg bajban vagyunk, vannak otletek, de meg nem tudjuk, melyikeket válasszuk.

2021. máj. 24. 20:35
 7/13 A kérdező kommentje:
6.) Hú,nem semmi,gratulálok az ikrekhez!Boldog babavárást!
2021. máj. 24. 21:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Én 14 hetes vagyok, első babával. Az utóbbi időben úgy érzem magam, mint egy lufi. Minden nap más tünetem van, hol ez, hol az van soron, de szerencsére a hányást megúsztam eddig. Nem akarunk baba holmikat vásárolni, csak az utolsó hónapokban. Fiú névben már korábban megegyeztünk, de lány nevek közül valahogy egyik sem tetszik huzamosabb ideig.
2021. máj. 25. 14:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok

Köszönjük! Boldog babavarast mindenkinek, aki meg mar az utolsó hetekeben van, kitartas!!

2021. máj. 25. 14:50
 10/13 anonim ***** válasza:

En 31 hetes vagyok es kisfiu :) Az elejen kb huszadik hetig voltak rosszul leteim es volt hogy mindennapos volt a hanyas is :/ na de hat ez ilyen.

Egyebkent elso baba, a neve mar akkor megvolt amikor meg meg sem fogant :D Angliaban elek es a ferjem angol de olyan nevet valasztottunk aminek otthon is van megfeleloje.

Tervezett baba volt, de sajnos voltak nehezsegeink. Masfel ev volt mire sikerult.

Mostanaban kezdett el jobban fajni a szemerem csontom amire a vedono azt mondta hogy normalis. A hasam neha feszul de ezeket leszamithva minden rendben van halistennek :)

2021. máj. 25. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!