5-6-7 hetes kismamák, hogy vagytok? Voltatok már dokinál? Mit látott? Hanyadik baba lesz? :)
5-6 hetesen (kis vérzés miatt mentem ilyen hamar) 6 mm-es petezsákot és 2,5 mm-es szikhólyagot láttak az ultrahangon.
6-7 hetesen 8 mm-es petezsákot, 3,5 mm-es szikhólyagot és 3 mm-es embriót, szívműködéssel. De akkor szívműködésnek még nem kellett volna feltétlen lennie, szerencsém volt, hogy már látszott.
Az 5-6 hetest úgy értem, hogy hivatalosan 5 hetesnek számolták, de mivel rövidebb a ciklusom, ha ezt is figyelembe vesszük, már betöltött 6 hét volt. És a 6-7 hetet ugyanígy. Azóta is minden rendben, most már 4 hónapos vagyok.
Szia!
Én már 3x voltam orvosnál,
1x. 4 hetesen, épp, hogy kimaradt, mentségemre szóljon, fogalmam sem volt mikor kell megjönni, rendszertelen ciklus. Ekkor volt 5 mm petezsák.
2x. 5+5 hetesen enyhe rózsaszín pecsételés miatt kórház, babával minden rendben, 2,5 mm volt már szívpulzálással.
3x. 6+5 hetesen saját dokinál voltam, 9 mm-es baba szívhanggal.
Ma vagyok 7+5 hetes, holnap megyek az első terhesgondozásra :)
Első kisbabánk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!