Kaptam időpontot a 12 hetes ultrahangra, de itthon utánna számoltam és amikorra adta az időt még csak 11 hetes leszek. Az nagy baj? Kérjek új időpontot?
Szia!
Nálam is ez történt az integrált genetikai vizsgálatnál. Visszahívtam őket, és a nő bocsánatot kért, mert elszámolta.
Pontosítottunk, és így a 12. héten mentem.
Szólj nyugodtan! Szerintem is fontos, hogy betöltsd a 12. hetet, de még ne csússz át a 13.-ba!
Na hát ez tök jó, mindenhol másképp van, úgy tűnik, mert nekem meg a leletemen az áll, hogy 11-13. heti ultrahang vizsgálat. Nekem azt mondták ezen belül kell mennem.
De ha úgy gondolod, akkor kérj másik időpontot, biztos adnak!
Lehet, hogy a 11. héten is lehet menni már.
Kérdező, hívd fel a rendelőt és kérdezd meg tőlük, hogy mehetsz-e a 11. héten, ha nem, akkor kérsz egy későbbi időpontot.
11 hét és 12 +6 hetesen lehet menni. Én elmennék, mert már nem korai a dolog. De egy telefont eressz meg a dokid felé :)
Jó babásodát :)
11km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!