2.nap nem jött meg, teszt halvány pozitív. 3nap múlva esküvőre megyünk, most már semmi alkohol? Vagy mèg utoljára egyet kibulizhatom magam? Mármint, hogy pár felessel már árthatok a babának, vagy még nem vagyunk úgy összekapcsolva?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 21:55
21/27 anonim válasza:
Komolyan az itteni válaszok adnak neked megnyugvást meg zöld utat? Aztak...
22/27 A kérdező kommentje:
Azért várom, hogy megjöjjön, mert ebbe a kilátástalan helyzetben megrémít, hogyan fogunk tudni eltartani, iskoláztatni 3 gyereket. Most mentem volna vissza dolgozni, örültünk, hogy anyagilag is könyebb lesz úgy. Egyszóval, nem ez volt a terv, most jöhet az újratervezés. Abortusz nem jöhet szóba, egyrészt nem szeretném szándékosan megölni, másrészt, az ha ő minket választott szülőnek nem véletlen, nyilván szeretni fogjuk attól, hogy nem így terveztük. Baromira nehéz lesz, mind anyagilag, mind türelmileg de ez van. Ahol 4nek jut, jut 5nek is. Ma már másképp is kezdem látni a dolgokat, mint tegnap az első sokkból felocsúdva.
2022. aug. 18. 10:41
23/27 anonim válasza:
Az azért nem feltétlenül van úgy, hogy ahol jut x-nek, ott jut x+1-nek is. Ez egy oltári baromság. Nem vagyok abortusz párti, de ha nagyon nehéz az anyagi helyzetetek, azért gondoljátok át alaposan. Ha van rá esély, hogy meg tudjátok oldani, akkor hajrá, de azt írod, hogy kilátástalan helyzetben vagytok. Bár nem tudom, hogy ez nàlatok mit takar, kívánom hogy minden jól alakuljon. És ha meg akarod tartani, akkor szerintem ne igyál többet 1-2 dl vörösbornál. Annyitól biztos nem lesz baj. Ez a nincs összeköttetés meg szintén blődség. Ott van a testedben, hogy ne hat(hat)na már rá amit te teszel, eszel, iszol, stb.
24/27 anonim válasza:
Én a felest hagynám a helyedben, azért azok elég erősek. Mondjuk én nem is nagyon iszom, nem is szeretem.
Mi hónapokig próbálkoztunk a 2.babával, már elengedtem a dolgot. Munkahelyemen volt egy kis összejövetel, ittam 2x fél pohár bort. 4 nap múlva lett pozitív a tesztem 1 nappal a nem várt előtt.
Inkabb ilyen italt ajánlanék, mint a feles
25/27 anonim válasza:
Mi ujsag kerdezo? Terhes vagy?
26/27 A kérdező kommentje:
Azóta már a 2.mensim is kimaradt, orvos csak jövőhéten lát. Megnyugtatom a negatívabb hozzá szólókat, hogy megtudtam oldani a koccintást almás gyerekpezsgővel :) nem tűnt fel senkinek mi van benne. A helyzetet is màsként látom, màr kifejezetten örülök, hogy lesz még egy cseppségem.
2022. szept. 19. 17:19
27/27 anonim válasza:
Gratulálok. Boldog babavárást 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!