2.nap nem jött meg, teszt halvány pozitív. 3nap múlva esküvőre megyünk, most már semmi alkohol? Vagy mèg utoljára egyet kibulizhatom magam? Mármint, hogy pár felessel már árthatok a babának, vagy még nem vagyunk úgy összekapcsolva?
Természetesen bulizhatsz egy hatalmasat, de pia nélkül.
Tudnál egyáltalán nyugodtan, lelkifurdalás nélkül piálni így?
Igazából azt csinálsz, amit akarsz… akár végig is piálhatod a terhességed. Mondjuk nem értem minek gyerek, ha a bulika a prioritás.
Amúgy elvileg még nincs összeköttetés valóban, de én nem kockáztatnám, te meg eldöntöd magadnak.
Nem tervezett terhesség egyébként, mivel védekezünk nem is számítottam még egy csíkra. Nem
bebaszni akarok :D Csak 1-2 koccintásra gondolok
Amúgy akik itt leugatták a kérdezőt, mit várnak? Hogy egy halvány pozitív után legelni fog normális kaja helyett, és a hasa elé tett kézzel totyog majd, mert milyen "ocsmány nő" ha nem óvja a vagy létező, vagy nem létező magzatot? Ne tegyünk már úgy mintha csak a mindent megvonok magamtól, meg a szarrá iszom magamat létezne...
Te meg kérdező, miért a pletykafészkek véleményére vagy kíváncsi? Egyértelmű hogy egy esetleges terhességet a normális életed végének éled meg. Nem kötelező ám szülni amíg nyűgnek érzed, sőt egyáltalán nem is kell csak mert mások baszogatnak a gyerek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!