Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2.nap nem jött meg, teszt...

2.nap nem jött meg, teszt halvány pozitív. 3nap múlva esküvőre megyünk, most már semmi alkohol? Vagy mèg utoljára egyet kibulizhatom magam? Mármint, hogy pár felessel már árthatok a babának, vagy még nem vagyunk úgy összekapcsolva?

Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 21:55
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Kicsit felb.szott ez a k.rva nagy ítélkezés. Amint írtam, nem tervezett... Kb 5óràja szembesültem a ténnyel, hogy talán újra anya leszek. Jelzem újra! Van 2 tervezett pici fiam, és 5 éve nem buliztam, nem ittam, pont ezért a menyasszony már többször említette, hogy huu de jó, hogy már a kicsit se szoptatom legalább tudunk koccintani az esküvőn. Tudom gusztustalan vagyok igen, és őszintén mondom nem tett boldoggá ez a második csík, lehetek nektek "sz.r anya", de nem, nem örülök neki, de ez nem jelenti azt, hogy egy hét múlva nem fogom másképp látni a dolgot, de így pár óra elteltével inkább aggodalom van bennem, és várom, hogy megjöjjön akár milyen brutálisan és szörnyűen is hangzik. Viszont ha ragaszkodna hozzánk ,és egyáltalán valóban terhes vagyok, mert nem tudom elképzelni, hogy a francba lettem gyógyszer mellett terhes, de ha valóban újra terhes vagyok nyílván nem szeretnék beteg babát. Köszönöm kaptam olyan választ is ami segített, vagyis némi megnyugvást adott. Aki meg szitkozódik vegye fel a kabátom.
2022. aug. 17. 22:55
 12/27 anonim ***** válasza:
40%

Nem követendő példa ugyan ,viszont nekünk december elején fogant a gyerek

Nem számítottam rá hogy lehetséges a terhesség, a mensi első elmaradt napján teszteltem 24-én

Majdnem felsírtam, mert velem volt 2 karácsonyi bulit, egy névnapi és egy születésnapi bulit. Jó sokat koccintottunk...

Baja ugyan neki nem lett szerencsére, de nekem igen, mert szülés után vágott pofán az anyai felelősség érzete igazán és kár volt visszagondolnom mennyit ittam, stb. Többször volt pánikrohamom is "csupán" emiatt.

2022. aug. 17. 22:59
 13/27 anonim ***** válasza:
60%
Nyugodtan ihatsz, egyetlen alkalomtól nem történik semmi, amúgy meg valóban nincs összeköttetés ilyenkor, már ha egyáltalán terhes vagy.
2022. aug. 17. 23:35
 14/27 anonim ***** válasza:
36%
Igen, de ne sokat igyál.
2022. aug. 18. 04:43
 15/27 anonim ***** válasza:
10%
A méhedben van. Ezt sosem értettem, hogy "nincs összeköttetés". Hogyne lenne?? De szerintem egy alkalomtól semmi baja nem lesz, igyál valamennyit nyugodtan. Aztán még az is lehet, hogy meg se tartod, vagy meg se marad, akkor meg mindegy.
2022. aug. 18. 06:41
 16/27 anonim ***** válasza:
19%
Pont most még nincs méhlepény, ami szűrje a piát, de mindegy. Egy alkalomtól tényleg semmi baja nem lesz.
2022. aug. 18. 06:41
 17/27 anonim ***** válasza:
60%
Off. Ha gyógyszert szedsz és még meg sem kellene jönnie, mert azt írtad nem vagy 4 hetes sem, akkor miért teszteltél? Miből gondoltad, h terhes vagy? Tényleg kíváncsiságból kérdezem. Amúgy szerintem 2 pohár bortól, v pezsgotol nem lehet baj, de én a rövidet kihagynam.
2022. aug. 18. 07:19
 18/27 A kérdező kommentje:

17-es

Mint fenn látod, 2nap késésnél tartok, szoptatás alatt szedhető fogamzásgátlót szedek amiben nem kell szünetet tartani, így nem is 28hetes a ciklusom. (Egész életemben rövidebb volt) így az utolsó menstruációtól számolva nincs meg a 4hét

2022. aug. 18. 08:05
 19/27 anonim ***** válasza:
88%

Az viszont azért fura, hogy két gyerek után ez a kérdés felmerül benned. Ilyen kérdéseket első gyereket váró, 20-as éveik elején lévő kislányok szoktak feltenni.

Egyébként pedig ha nem örülnél neki, és várod hogy megjöjjön, akkor miért tartanád meg? Úgy ez a kérdés sem kéne hogy foglalkoztasson.

2022. aug. 18. 09:02
 20/27 anonim ***** válasza:
66%
Jaaa, hát ha úgy is azt várod hogy elvetélj, akkor teljesen mindegy. Mindent bele, jó felesezést!
2022. aug. 18. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!